اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

با حضور نمایندگان حشدالشعبی انجام شد؛

توزیع 200 بسته لوازم خانگی اهدایی شیعیان ترکمان عراق به مردم سیل زده لرستان

توزیع 200 بسته لوازم خانگی اهدایی شیعیان ترکمان عراق به مردم سیل زده لرستان
کمکهای مردم ترکمان عراق که به همت حشدالشعبی جمع آوری شده بود ، عصرامروز توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در بین مردم سیل زده لرستان توزیع شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید امیرحسین مدنی نماینده ستاد اجرایی فرمان امام در آئین اهدای ۲۰۰ بسته لوازم‌خانگی به مردم سیل‌زده استان لرستان که باحضور نمایندگان حشدالشعبی و مجلس عراق در کوهدشت برگزار شد، گفت: سیل اخیر مخصوصاً در روزهای ابتدایی آن، آلام سختی بر دل مردم برجای گذاشت ولی در کنار دردهایی که اتفاق افتاد شیرینی‌های بسیاری هم داشت که این هم‌دلی و حضور خوب گروهای مردمی اقصی نقاط کشور در این مناطق یکی از این نمونه‌ها است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: در روزهای ابتدایی سیل پل‌دختر، به دلیل کمبود اتوبوس، گاهی نمی‌توانستیم برخی گروه‌های جهادی را به منطقه اعزام کنیم چون‌که اتوبوس سخت پیدا میشدو مردم در همه‌جا علاقه به حضورداشتند و این نمایش یک همدلی بسیار ارزشمند بود.
,
 
,
مدیرعامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در ادامه اظهار داشت: چندی پیش چندنفر از نمایندگان شیعیان ترکمان عراق در تماس با دکتر مخبر ریاست ستاد اجرایی فرمان امام اعلام کردند مایل هستند که جلسه‌ای را با موضوع سیل ایران داشته باشند، تعجب کردیم این چه نوع جلسه‌ای خواهد بود، نهایتا جلسه با حضور نمایندگانی از حشدالشعبی و نمایندگان مجلس عراق با ریاست ستاد اجرایی فرمان امام برگزار شد و آنها اعلام کردند مقداری کمک مردمی از شیعیان ترکمان عراق برای مناطق سیل‌زده ایران جمع‌آوری کرده اند که با توجه به عملکرد خوب ستاد اجرایی فرمان امام در امدادرسانی به سیل زدگان مایلند که ازطریق این ستاد کمکها به دست مردم برسد.
,
 
,
 مدنی افزود: کمکهای جمع آوری شده از شهرهای خورماتو، طوز خورماتو، آمرلی، بشیر و داقوق هستند که ماهها در محاصره داعش بودند و ضربات مالی و جانی زیادی از تروریسم خورده اند اما بااین حال برای قدردانی از کمکهای جمهوری اسلامی  مردم ایران و درمبارزه و شکست داعش، به محض اطلاع از حادثه سیل اقدام به همدردی و همدلی کردند.
,
 
,
وی افزود: پولی که توسط شیعیان ترکمان عراق جمع‌آوری‌شده بود به‌ 200 پک لوازم‌خانگی تبدیل شد و امروز توسط ستاد اجرایی فرمان امام بین مردم سیل زده لرستان توزیع شد.
,
 
,
مدنی با اشاره به پذیرایی و خدمات‌دهی خالصانه عراقی‌ها از زوار ایرانی در مراسم باشکوه اربعین، بیان داشت: مرزها درنوردیده شده و این به برکت سفره احسان امام حسین (ع) است.
,
در پایان این مراسم ، پدر شهید هادیان به نمایندگی از مردم لرستان تابلوفرشی را بعنوان قدردانی از همدلی مردم ترکمان عراق به نماینده حشدالشعبی اهدا نمود.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه