به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلانما، اکبر بهنام جو استانداری اردبیل بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران از دیدار با رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) خبرداد و گفت: در این نشست ضمن تشریح وضعیت واحدهای راکد تولیدی استان که شامل ۳۵ درصد واحدها می شود، بر حمایت از این واحدها از سوی ستاد اجرایی فرمان امام تاکید شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانما,
وی با بیان اینکه مصمم هستیم میزان واحدهای راکد استان را تا پایان سال از ۳۵ درصد به زیر ۲۰ درصد برسانیم، گفت: ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در سالجاری برنامه هایی برای اشتغال دارد و تلاش می کنیم در قالب تفاهم نامه هایی از تسهیلات این نهاد برای واحدها جذب کنیم.
,
استاندار اردبیل از استقبال ستاد اجرایی فرمان امام(ره) از طرح حمایت از واحدهای راکد تولیدی خبرداد و گفت: بعد از کارشناسی مشترک ستاد و استانداری اردبیل در هفته آینده برای انعقاد تفاهم نامه اقدام می شود.
, انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه