اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه نکا:

جهادگران بسیجی از برکات انقلاب اسلامی هستند/ بسیج بهترین تشکیلات بکارگیری نسل جوان در گام دوم انقلاب

جهادگران بسیجی از برکات انقلاب اسلامی هستند/ بسیج بهترین تشکیلات بکارگیری نسل جوان در گام دوم انقلاب
امام جمعه نکا بسیج و جهادگران بسیجی را از برکات انقلاب اسلامی خواند و گفت: براساس بیانیه گام دوم انقلاب مسئولیت‌ها بیشتر متوجه نسل جوان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی در گفت‌وگو با بلاغ با اشاره به روشن بودن نقش مثبت بسیج در زمینه‌های گوناگون برای همه، اظهار کرد: ازجمله در زمینه سازندگی و همین جریانات سیل آخر سال 97 و اوایل سال 98 حضور بسیجیان و گروه‌های جهادی در امداد و کمک‌رسانی به سیل‌زدگان با کمک‌های فوری و کوتاه مدت بسیار چشمگیر بوده است.

وی افزود: حضور سپاه و بسیج در اقصی نقاط بسیار پر رنگ بود و اعتمادی که مردم به این نهاد دارند براساس باورهای دینی و انقلابی و تجربه این چهار دهه در رابطه با بسیج بوده و با خدمات صورت گرفته از سوی بسیج، مردم به این نهاد اعتماد کرده، کمک‌های خود را به این نهاد داده و از آن حمایت می‌کنند.
 
* اشتیاق مردم و مسئولان در سپردن پروژه‌ها به بسیج
امام جمعه نکا بسیج را در عمل بسیار اثرگذار توصیف و خاطرنشان کرد: انصافاً بسیج بسیار تاثیرگذار است و بعد از جریان سیل نیز وارد سازندگی و خدمت‌رسانی میان‌مدت و بلندمدت بخصوص در خانه‌سازی شده که در بعضی از پروژه‌ها امروز نیز در بسیاری از مناطق مردم و حتی مسئولان دوست دارند که خیلی از پروژه‌ها را بسیج سازندگی قبول کند.

این مسئول اضافه کرد:  چراکه بسیج تعهد بیشتری دارد و خیلی در بند دریافت پول دریافت و زمان دریافت آن نبوده و به موقع کار خود را درست انحام می‌دهد بنابراین همه خدمات بسیج را قبول دارند و نقش بسیج در حوزه‌های مختلف خدمت‌رسانی، امنیتی، بهداشت و درمان، مسائل اجتماعی، فرهنگی و ازجمله در سازندگی بسیار موثر و روشن است.
 
* توجه بیشتر مردم به بسیج
وی بسیج و گروه‌های جهادی بسیج را از برکات انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: مردم باید اقبال خود نسبت به بسیج را بیشتر و بهتر کنند به‌خصوص حضور نسل جوان نیز باید هم از نظر کمی و هم کیفی در بسیج بیش از پیش باشد.

محمدی لائینی تصریح کرد: براساس بیانیه گام دوم نیز مسئولیت‌ها بیشتر متوجه نسل جوان است و نسل جوان نیز باید در بستر یک تشکیلاتی به کار گرفته شود که بهترین تشکیلات همین بسیج است.

وی افزود: بنابراین یکی از کانال‌هایی که جوانان می‌توانند از طریق آن به عرصه‌های سازندگی و خدمت‌رسانی وارد شوند تشکیلات بسیج است تا جوانان با ورود به بسیج بتوانند در این حوزه‌های گوناگون گام دوم انقلاب برای خدمت به مردم و انقلاب اسلامی در حوزه سازندگی نقشی بهتر از گام اول ایفا کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ ,
,
,
,
, * اشتیاق مردم و مسئولان در سپردن پروژه‌ها به بسیج,
,
,
,
,
, * توجه بیشتر مردم به بسیج,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه