logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نماینده مردم اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس تاکید کرد

عدم توسعه‌یافتگی زخمی کهنه بر پیکره چهارمحال و بختیاری/لزوم حفظ وحدت در اجرای اصول نظام

عدم توسعه‌یافتگی زخمی کهنه بر پیکره چهارمحال و بختیاری/لزوم حفظ وحدت در اجرای اصول نظام
نماینده مردم اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس شورای اسلامی گفت: بحث توسعه زخم کهنه‌ای است که بر پیکره استان مانده و همچنان در برخی از رتبه‌بندی‌ها چهارمحال و بختیاری از آخر اول است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ علی کاظمی نماینده مردم اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار  در مجلس شورای اسلامی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اصحاب رسانه می‌تواند بسیاری از مشکلات موجود در جامعه را رفع کنند.

وی با بیان اینکه در بحث حل اختلافات، اصحاب رسانه می‌توانند کمک‌کننده باشند اضافه کرد: اصحاب رسانه همیشه به‌صورت گمنام عمل می‌کنند و یکی از دغدغه‌های و آرزوهای ما این است که اصحاب رسانه از امنیت به معنای واقعی در بحث شغلی برخوردار باشند.

کاظمی خبرنگاری را شغلی پردردسر و پرخطر عنوان و یادآور شد: خبرنگاران در همه حوادث و بحران‌ها حضور دارند.

نماینده مردم شهرستان‌های اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به‌ اینکه دشمن در سال‌های بعد از انقلاب مشکلات بسیاری برای کشور ایجاد کرده‌ است اضافه کرد: خبرنگاران می‌توانند نقشی رو به جلو و دقیق داشته باشند و به کشور کمک کنند که کشور از این پیچ سخت ایجادشده مانند پیچ‌های قبلی به سلامت عبور کنند.

وی تاکید کرد: اصحاب رسانه می‌توانند کمک کنند تا اصول نظام را به‌طور جدی دنبال کنیم و لازم است در اجرای اصول نظام ید واحده باشیم.

کاظمی بیان داشت: لازم است سرمایه‌ای به نام "سرمایه اجتماعی اعتماد" که امام خمینی (ره) ایجاد کردند تقویت کنیم و مشکلات فراروی کشور را برطرف سازیم.

نماینده مردم اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توسعه منجر به ایجاد اشتغال و رفع بیکاری در این استان می‌شود تاکید کرد: بحث توسعه زخم کهنه‌ای است که بر پیکره این استان مانده و همچنان در برخی از رتبه‌بندی‌ها چهارمحال و بختیاری از آخر اول است.


انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه