اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اتحادیه مشاوران املاک:

تب مسکن فروکش کرد

تب مسکن فروکش کرد
رئیس اتحادیه مشاوران املاک گفت: تب افزایش قیمت مسکن در کشور فروکش کرده و در بیشتر مناطق قیمت‌ها نزولی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صداوسیما، مصطفی قلی خسروی گفت: در سال ۹۱ هم زمان با افزایش قیمت ارز در کشور قیمت مسکن نیز افزایش ناگهانی پیدا کرد که بعد از پایین آمدن قیمت ارز، دوباره روند نزولی را طی کرد و در سال ۹۷ که قیمت مسکن داشت به ثبات می‌رسید دوباره با افزایش نرخ ارز، قیمت مسکن افزایش سه برابری را تجربه کرد و امروز بعد از یک افزایش ناگهانی قیمت در بازارمسکن شاهد کاهش قیمت‌ها هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی ادامه داد: قیمت مسکن در شهر تهران در همه مناطق از یک میلیون تومان تا ۳ میلیون تومان و بیشتر، بنا به موقعیت واحد مسکونی کاهش داشته است.
,
 
,
قلی خسروی تصریح کرد: این روند کاهشی قیمت مسکن ادامه دار خواهد بود و حتی با هرگونه اقدام دولت در بخش مسکن نیز قیمت‌ها کاهش می‌یابد.
,
 
,
وی ادامه داد: از اول فروردین ۹۷ تا ۲۲ مرداد ۹۷ تعداد کل قراردهای کشور ۵۸۰ هزار و ۳۲۸ فقره بوده که از این تعداد ۳۰۸ هزار و ۲۴۸ عدد مبایعه نامه و ۲۶۵ هزار و ۶۹۵ فقره اجاره نامه است در مدت مشابه امسال نیز از ۱ فروردین ۹۸ تا ۲۲ مرداد ۹۸ تعداد کل قراردادهای کشور ۴۷۳ هزار و ۷۳۸ فقره اجاره نامه و تعداد ۲۳۱ هزار و ۵۰۱ عدد مبایعه نامه و ۲۳۹ هزار و ۱۸۴ عدد اجاره نامه به ثبت رسیده است.
,
 
,
رئیس اتحادیه مشاوران املاک تاکید کرد: در کل کشور ۱۸ درصد تعداد معاملات، ۲۵ درصد تعداد مبایعه نامه و ۱۰ درصد تعداد اجاره نامه‌ها نسبت به مدت مشابه کاهش داشته است.
,
 
,
وی بیان کرد: در شهر تهران از تاریخ اول فروردین ۹۷ تا ۲۲ مرداد ۹۷ تعداد کل قراردادها ۱۵۹ هزار و ۹۸۸ عدد بود که از این تعداد ۷۹ هزار و ۴۸ عدد مبایعه نامه و ۷۹ هزار و ۷۳۷ عدد اجاره نامه به ثبت رسیده است؛ در مدت مشابه امسال از تاریخ ۱ فروردین ۹۸ تا ۲۲ مرداد ۹۸ تعداد کل معاملات شهر تهران ۱ هزار و ۹۶۵ عدد و تعداد ۲۶ هزار و ۵۶۳ عدد مبایعه نامه و ۶۴ هزار و ۶۹۷ عدد آن اجاره است که شاهد کاهش ۳۶ درصدی در کل معاملات و ۵۴ درصدی در خرید و فروش و ۱۹ درصدی معاملات اجاره هستیم.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه