logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

معاون استاندار قم:

حفظ و افزایش توان واحدهای تولیدی مهم‌ترین برنامه استانداری است

حفظ و افزایش توان واحدهای تولیدی مهم‌ترین برنامه استانداری است
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم گفت: حفظ و افزایش توان واحدهای تولیدی مهم‌ترین برنامه استانداری است که در این زمینه نیز اقدامات خوبی انجام‌شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قم فردا، مهرداد غضنفری بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به در پیش بودن هفته دولت به اقدامات انجام‌شده درزمینهٔ اقتصادی در استان قم اشاره کرد و بیان داشت: در طی یک سال گذشته کارگروه‌های تخصصی تسهیل و رونق تولید، تنظیم بازار و شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی جلسات منظمی را برگزار کرده‌اند که نتایج خوبی نیز به همراه داشته است.

وی ادامه داد: در طی یک سال گذشته جهت‌گیری برنامه‌های معاونت اقتصادی در حفظ واحدهای تولیدی، افزایش توان واحدهای فعال، خارج کردن واحدهای راکد از رکود و ایجاد واحدهای جدید بوده است که در این زمینه بیش از 50 جلسه با 733 مصوبه داشتیم 634 مصوبه اجرایی شده است.

 غضنفری افزود: 11 واحد راکد با اشتغال بیش از 80 نفر امسال از رکود خارج شدند که نشان‌دهنده‌ای عزم دولت برای حمایت از واحدهای راکد است.

وی تصریح کرد: در یک سال گذشته از 59 طرح صنعتی با اشتغال‌زایی هزار و 333 نفر بهره‌برداری صورت گرفته است که درزمینهٔ اشتغال‌زایی توانسته تا حدودی مشکلات را برطرف کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم افزود: درزمینهٔ گفتگوی بخش خصوصی و دولت با مشارکت فعال بخش خصوصی 8 جلسه با 50 مصوبه درزمینهٔ مشکلات ارزی و مالیات و.. تشکیل و تصمیمات خوبی در این زمینه اتخاذشده است.

وی به جلسات تنظیم بازار اشاره کرد و بیان داشت: ازنظر تأمین کالای اساسی هیچ‌گونه کمبودی نداریم و تصمیمات خوبی در این زمینه به‌صورت موردی و مرحله‌ای صورت گرفته است.

غضنفری به افتتاح پروژه‌های مختلف در هفته دولت اشاره کرد و گفت: در این هفته 26 پروژه درزمینهٔ کشاورزی، 7 پروژه در بخش گردشگری و 17 پروژه درزمینهٔ صنعت به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی بیان داشت: دولت درزمینهٔ رونق تولید قدم‌های خوبی برداشته است و قطعاً این مهم در برنامه‌های پیش رو ادامه خواهد داشت.
 

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه