اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس‌کل دادگستری استان هرمزگان خبر داد:

اجرای حکم اعدام سرکرده باند بین‌المللی مواد مخدر موسوم به "هوشنگ"/ تراکنش سه هزار میلیاردی حساب‌های بانکی سوداگران مرگ

اجرای حکم اعدام سرکرده باند بین‌المللی مواد مخدر موسوم به "هوشنگ"/ تراکنش سه هزار میلیاردی حساب‌های بانکی سوداگران مرگ
رئیس‌کل دادگستری استان هرمزگان از اجرای حکم اعدام سرکرده باند بین‌المللی مواد مخدر موسوم به هوشنگ خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از هرمزعلی صالحی،رئیس‌کل دادگستری استان هرمزگان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه رسیدگی به اتهامات  اعضای باند بین‌المللی قاچاق مواد مخدر ؛ موسوم به باند هوشنگ در دادگاه انقلاب شهرستان بندرعباس منجر به صدور رأی محکومیت شده است، اظهار کرد: بر اساس رأی صادره؛ سرکرده این باند با نام اختصاری (ح–ح) به اعدام با چوبه دار محکوم شد که حکم مذکور در زندان مرکزی بندرعباس  به مرحله اجرا گذاشته شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

وی در ادامه افزود:  ۲۰ نفر از سوداگران مرگ و اعضای دیگر این باند نیز به حبس‌های طویل‌المدت محکوم شده‌اند.

,

رئیس‌کل دادگستری استان هرمزگان در تشریح اهمیت این پرونده با اعلام این مطلب که رأی صادرشده برای اعضای این باند بیش از ۱۸۰ صفحه است، خاطرنشان کرد: این باند بین‌المللی مواد مخدر علاوه بر تعدادی از کشورهای همسایه، در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، فارس، تهران و آذربایجان غربی فعالیت کرده و بیش از دو هزار و پانصد حساب بانکی داشته است.

,

صالحی عنوان کرد: تراکنش حساب‌های بانکی متعلق به سرکردگان این باند، بیش از سه هزار و دویست و هشتاد میلیارد ریال بوده است.

,

وی همچنین با اعلام اینکه اموال و دارایی‌های این باند شناسایی و توقیف‌شده است، تصریح کرد: بر اساس حکم دادگاه ؛ دستور مصادره ۱۸ باب مغازه ، تعداد قابل‌توجهی ملک و زمین به همراه مبلغ هجده میلیارد ریال وجه نقد متعلق به اعضای این باند صادر شده است.

,

رئیس‌کل دادگستری استان هرمزگان در پایان با اشاره به کشف بیش از هفت تن و ۱۰۹ کیلوگرم انواع مواد مخدر از این باند و متعاقب آن، صدور حکم اعدام برای سرکرده این باند بین‌المللی در دادگاه انقلاب شهرستان بندرعباس، بیا کرد: حکم مذکور پس از تأیید در دیوان عالی کشور به مرحله اجرا گذاشته شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه