اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

لالایی‌های مادرانه در سوگ کوچکترین سرباز کربلا/دردانه‌هایی که نذر حضرت علی اصغر(ع) شدند

لالایی‌های مادرانه در سوگ کوچکترین سرباز کربلا/دردانه‌هایی که نذر حضرت علی اصغر(ع) شدند
نوای دلنشین لالایی حضرت علی اصغر(ع) در لرستان طنین انداز شد و مادران فرزندان خود را نذر سرباز کوچک کربلا کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک اولین جمعه ماه محرم است، چند سالیست که در این روز به یاد شهادت حضرت علی اصغر(ع) کوچکترین سرباز دشت کربلا، همایش بزرگ شیرخوارگان حسینی در سراسر کشور برگزار می‌شود و مادران در این روز با مادر شهید طفل شش ماهه همنوا می‌شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,

 

,

امروز دردانه ها در آغوش مادرانشان پای در محفلی عاشقانه نهاده‌اند، شیرخواره‌هایی که سربازان امام زمان(عج) هستند و نذر حضرت علی اصغر(ع) می‌شوند؛ مادران شیرخواره‌های خود را بر روی دست گرفته و با رباب همنوا شده و طنین "لالایی‌های مادرانه" تا به آسمان می‌رود، کوچکترین شهید عاشورا که با لبی تشنه توسط دشمن به شهادت رسید.

, امروز دردانه ها در آغوش مادرانشان پای در محفلی عاشقانه نهاده‌اند، شیرخواره‌هایی که سربازان امام زمان(عج) هستند و نذر حضرت علی اصغر(ع) می‌شوند؛ ,

 

,

, ,

 

,

ندای "لبیک یا حسین(ع)" توسط مادارن سر داده می‌شود، مادران لباس‌هایی سبز رنگ بر تن جگر گوشه‌های خود کرده و سربندهایی متبرک به نام " یا حضرت علی اصغر(ع)" بر سرشان بسته و هر گوشه این مراسم عطر و بوی مظلومیت طفل شیرخوار کربلا طنین انداز شده است.

,

امروز بسیاری از مادران آرام و قرار ندارند، اشک و ناله امانشان نمی‌دهد، آمده‌اند تا با توسل به دستان کوچکترین شهید واقعه عاشورا، حاجت روا شوند، قرار است امروز به واسطه دست‌های کوچکی که تا به آسمان برده می‌شود، گره‌های بزرگی باز شود و حاجت بسیاری از حاجتمندان روا گردد.

,

 

,

, ,

 

,

هر طرف را که نگاه می‌کنی، مادرانی را می‌بینی که نازدانه‌های خود را در بغل گرفته و آرام آرام تکان می‌دهند، تاب دیدن بی‌قراری‌های طفل را ندارند، مادر است دیگر، روضه حضرت علی اصغر(ع) که خوانده می‌شود، گریه امانشان نمی‌دهد و زمزمه لالایی‌های مادرانه‌اش طنین انداز می‌شود.

,

آری روز عاشورا بود و طفل شش ماهه از عطش بی‌تاب‌تر شده بود، مگر چقدر آب نیاز داشت که عطش این طفل برطرف شود، امام حسین(ع) طفل خود را بر روی دستان مبارکش گرفت و به بیرون از خیمه آورد که بی تاب و تشنه یک جرعه آب بود، ناگهان تیر سه شعبه حرمله به گلوی نازک حضرت علی اصغر(ع) اصابت کرد و کوچکترین سرباز عاشورا به شهادت رسید.

,

 

,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه