logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

معاون اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان خبر داد؛

کاهش 33 درصدی سوانح دریایی در بندر چابهار/ خدمات پزشکی در عملیات جستجو و نجات دریایی 66 درصد افزایش یافت

کاهش 33 درصدی سوانح دریایی در بندر چابهار/ خدمات پزشکی در عملیات جستجو و نجات دریایی 66 درصد افزایش یافت
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان از کاهش 33 درصدی سوانح دریایی در بندر چابهار خبر داد و گفت: خدمات پزشکی در عملیات جستجو و نجات دریایی در این بندر نیز 66 درصد افزایش داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدحسن ابراهیمی در گفت وگو با عصرهامون، اظهار کرد: با ارتقای فرهنگ ایمنی دریایی، افزایش سطح هماهنگی با کشورهای منطقه، ارتقای توان عملیاتی جستجو و نجات دریایی، اطلاع رسانی به موقع در خصوص اخطاریه های جوی، تجهیز ایستگاه مرکز جستجو و نجات دریایی، توسعه زیرساخت های ساحلی و برگزاری دوره های آموزشی برای صیادان از ابتدای امسال شاهد کاهش میزان سوانح دریایی در سواحل تحت حاکمیت بندر چابهار بوده ایم.

وی با بیان این که برنامه های گسترده تری جهت اشاعه بیش از پیش فرهنگ ایمنی دریایی در این اداره کل در دست اجراست ادامه داد: با اقدام های انجام شده سوانح دریایی در سواحل تحت حاکمیت بندر چابهار در مرداد ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 33 درصد کاهش پیدا کرده است.

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان افزود: همچنین با اقدام های انجام شده میزان خدمات پزشکی در عملیات جستجو و نجات دریایی بندر چابهار از ابتدای امسال تا پایان مرداد ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته 66 درصد افزایش یافته است.

ابراهیمی اضافه کرد: صاحبان شناورهای فعال منطقه قبل از رفتن به دریا از ایمن بودن شناور خود اطمینان پیدا کنند و علاوه بر رعایت کلیه اصول ایمنی شناور و سرنشینان آن، قبل خروج از بنادر استان از وضعیت جوی منطقه، از طریق مرکز "MRCC" و شماره مستقیم 1550 اعلام فوریت های دریایی، کانال های 16 و 13 دستگاهVHF، کانال های 822 و 1213 دستگاه HF، شماره تماسر 05435321415 اطلاعات هواشناسی دریایی و یا شماره فاکس 05435321215 مرکز جستجو و نجات دریایی اطمینان حاصل کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه