اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کشتی وعده‌های دولت در سیستان وبلوچستان به گِل نشسته است؛

7درصد پیشرفت فیزیکی سهم جمعیت 70 هزار نفری مهرستان از بیمارستان امید

7درصد پیشرفت فیزیکی سهم جمعیت 70 هزار نفری مهرستان از بیمارستان امید
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گفت: عملیات اجرایی فاز اول بیمارستان امید مهرستان در هفته سلامت به صورت نمادین به زمین زده شد و تاکنون هفت درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، در حالی کِشتی وعده های دولت در سیستان وبلوچستان به گِل نشسته است که اگر از اجرای طرح انتقال آب برای 46 هزار هکتار از اراضی دشت سیستان که جزو مصوبات دولت تدبیر و امید در استان بود گذر کنیم به پروژه قطار رویایی محور ریلی چابهار- زاهدان می رسیم که از سال 89 آغاز و قرار بود تا سال 97 به بهره برداری برسد اما هنوز صدای سوت قطار به گوش نمی رسد که هیچ بلکه آوای خوشایندی از تسریع در عملیات اجرایی توسط کارگاه های این پروژه نیز شنیده نمی شود.

پروژه ناتمام پارک بانوان زاهدان، عدم فرودگاه مستقل و یا ایستگاه راه آهن در چابهار، تبدیل چابهار به قطب سوم خودروسازی ایران، ایجاد منطقه ویژه پتروشیمی در ایرانشهر، تاسیس کارخانه لاستیک در رامشار سیستان، منطقه آزاد سیستان و... تنها بخشی از وعده های مسئولان در این خطه از کشور است که سال هاست مردمان صبور آن چشم انتظار تحقق وعده دولتمردان هستند.

علی ایحال این روزها در حالی جمعیت 70 هزار نفری مهرستان از نبود بیمارستان و پزشک متخصص تمام وقت رنج می برند و تحمل بیماری برای آنان دو چندان شده که برای درمان بیماری مجبور به تحمل سختی سفر به دیگر شهرهای استان هستند که علاوه بر مشکلات رفت و آمد برای اقامت و طول درمان خود با مسائلی روبه‌رو می شوند وهزینه‌های زیادی را به آنها وارد کرده است.

در این میان مشکل اساسی برای زنان و همچنین بیماران دیالیزی است که هفته ای چند مرتبه باید به ایرانشهر سفر کرده تا درمان خود را ادامه دهند.

محمد مهران امینی فرد،رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در این خصوص به خبرنگار ما گفت: عملیات اجرایی فاز اول بیمارستان امید مهرستان که شامل اورژانس و سوانح است در هفته سلامت به صورت نمادین به زمین خورد اما به صورت رسمی از هفته دولت عملیات احداث آن آغاز شد.

وی با بیان اینکه بیمارستان امید مهرستان هفت درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، افزود: انتظار می رود طبق قرار داد یک ساله که منعقد شده پس از گذشت یک سال فاز اول به بهره برداری رسد.

امینی فرد ادامه داد: بیمارستان امید مهرستان 32 تخت خوابه است اما با برنامه ریزی به 64 تخت افزایش خواهد یافت، همچنین در راستای ارتقاء سلامت مهرستان پزشکان متخصص برای این شهرستان در نظر گرفته شده است.

لازم به ذکر است بیمارستان امید مهرستان سه هزار و 200 متر مربع زیر بنا دارد که برای فاز اول آن اعتباری بالغ بر 45 میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
, ،,
,
,
,
,
,
, ،,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه