اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون تبلیغات اسلامی مازندران:

عزت و اقتدار کشور مرهون رشادت رزمندگان و شهدای دفاع مقدس است

عزت و اقتدار کشور مرهون رشادت رزمندگان و شهدای دفاع مقدس است
معاون اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان اینکه عزت و اوج اقتدار ما به برکت حماسه رزمندگان اسلام است، گفت: امروز با انتقال این مفاهیم می‌توانیم از این دستاوردها پاسداری و مرزبانی کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، حجت الاسلام زین‌العابدین روحانی‌نیا یکشنبه شب در جلسه کمیته روحانیت و مردمی ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس، شور حسینی را زمینه رسیدن به باور و معرفت دینی و تقوا و ایمان الهی دانست و اظهار کرد: رزمندگان ما با الگو گرفتن از عاشورا و قیام امام حسین(ع) به این درک و شعور رسیدند و توانستند بر ظالمان زمان پیروز شوند.
 
وی افزود: نشر معارف اهل بیت بار سنگینی است و باید بهتر از گذشته آموزه‌های دینی را گسترش بدهیم و تعمیق ببخشیم.
 
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان مازندران با بیان اینکه عزت و اوج اقتدار ما به برکت حماسه رزمندگان اسلام است، گفت: امروز با انتقال این مفاهیم می‌توانیم از این دستاوردها پاسداری و مرزبانی کنیم.
 
روحانی‌نیا به نقش حضرت امام خمینی(ره) به‌عنوان پرچمدار و علمدار حرکت عاشورایی رزمندگان اسلام در جبهه‌های حق علیه باطل اشاره کرد و گفت: امروز ناخدا و سنگربان این نظام مقام معظم رهبری است.
 
این مسئول حوزه‌های علمیه و روحانیت را امید نظام و رهبری برشمرد و تصریح کرد: روحانیت پشت سر ولایت فقیه حرکت می‌کند و وظیفه خود را نسبت به پاسداری از ارزش‌های ناب اسلام عمل می‌کند.
 
وی بر ضرورت تبیین جایگاه هفته دفاع مقدس از طریق تریبون نماز جمعه تأکید کرد و گفت: روحانیون، مبلغین و راویان با حضور در هیئات و مساجد به عنوان حیاط مذهبی اقدام به ترویج برنامه‌های هفته دفاع مقدس داشته باشند.
 
روحانی‌نیا با تأکید بر اجرای برنامه‌های دفاع مقدس با محوریت نقش روحانیت و طلاب، خاطرنشان کرد: دیدار با خانواده‌ شهدای روحانی و طلاب، غباروبی مزار شهدا، کارگاه‌ها و نشست‌های بصیرتی، تجمع روحانیون با محوریت دفاع مقدس از جمله برنامه‌های این کمیته در هفته دفاع مقدس است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه