اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در قالب طرح یک کاسب یک دانش آموز؛

کمک های بازاریان به دانش آموزان سیستان و بلوچستان/ 5 هزار بسته لوازم التحریر توزیع می شود

کمک های بازاریان به دانش آموزان سیستان و بلوچستان/ 5 هزار بسته لوازم التحریر توزیع می شود
مسئول بسیج اصناف سیستان و بلوچستان از توزیع پنج هزار بسته لوازم التحریر به دانش آموزان بی بضاعت استان در قالب طرح یک کاسب یک دانش آموز خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، به مناسبت هفته دفاع مقدس و بازگشایی مدارس با همکاری سازمان بسیج اصناف و بازاریان  طرح یک کاسب یک دانش آموز در سیستان وبلوچستان آغاز شد.

این سازمان در راستای خدمات رسانی به خانواده های بی بضاعت و با همکاری معتمدین، خیرین و بازاریان در قالب طرح یک کاسب یک دانش آموز اقدام به تهیه و توزیع لوازم التحریر بین دانش آموزان بی بضاعت می کند که به همین منظور صبح امروز بیش از 400 بسته لوازم التحریر در مدرسه امیرالمومنین(ع) شهر زاهدان واقع در دهکده دامداران که یکی از مناطق حاشیه نشین این کلانشهر می باشد توزیع شد.

در این مراسم رضا لطیفی، جانشین فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان در امور بسیج اقشار ضمن تبریک ایام به مناسبت هفته دفاع مقدس و آغاز بازگشایی مدارس گفت: هفته دفاع مقدس فرصت خوبی است تا فرهنگ ایثار و شهادت را ترویج کنیم و دانش‌آموزان را با نسل دفاع مقدس پیوند بزنیم.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
, ,

وی با بیان اینکه مفتخر به داشتن ۳۶ هزار دانش آموز شهید در کشور هستیم، افزود: این شهدا برای دفاع از مرز و بوم خود قلم و دفتر خود را کنار گذاشتند و در دوران دفاع مقدس نقش آفرینی کردند امروز وظیفه شما دانش آموز یادگیری علم و دانش و پیشرفت در عرصه های مختلف علمی است چرا که جهاد با دشمن در این مسیر محقق می شود.

این مسئول ادامه داد: علم آموختن و علم آموری برای همگان واجب است بر این اساس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در قالب طرح جواد الائمه افدام به رسیدگی به محلات کم برخوردار کرده و در قالب طرح یک کاسب یک دانش آموز اقدام به توزیع لوازم التحریر برای دانش آموزان کرده است.

همچنین علیرضا بخته‌ای، مسئول بسیج اصناف استان در حاشیه این مراسم در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون افزود: نقش و رسالت کسبه در رساندن کالای ایرانی و تولید داخلی به دست مردم بسیار مهم است بر این اساس خدمت رسانی برای رونق تولید مهم است و باید انجام شود.
 
,
,
,
,
,
, عصرهامون ,
,

 
, ,
,
وی با بیان اینکه طرح یک کاسب یک دانش آموز از سال قبل راه‌اندازی شده و در این طرح برای دانش آموزان نیازمندی که تحت حمایت نیستند لوازم التحریر، کفش و پوشاک آماده می‌شود، ادامه داد: به مناسبت فصل بازگشایی مدارس حدود پنج هزار بسته لوازم التحریر در نقاط کم برخوردار و حاشیه ای استان بین دانش آموزان توزیع شده است که این روند در طول سال تحصیلی نیز ادامه و بسیج اصناف آمادگی تحویل کمک‌ها را دارد به گونه ای که شناسایی دانش آموزان نیازمند برعهده بسیج اصناف است.

مسئول بسیج اصناف استان در ادامه به بیان بخشی از برنامه های اجرایی در طی هفته دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: شرکت در رژه، برگزاری جلسات فقه بازار، دیدار و سرکشی از خانواده شهدا، برگزاری جلسات نهضت روشنگری، توزیع لوازم التحریر و .. از جمله مهمترین برنامه های این هفته می باشد.
 
انتهای پیام/
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه