اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل کار مازندران تاکید کرد

ضرورت ارائه آموزش‌های تخصصی در حوزه ایمنی واحدهای تولیدی

ضرورت ارائه آموزش‌های تخصصی در حوزه ایمنی واحدهای تولیدی
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با تأکید بر ضرورت ارائه آموزش‌های تخصصی در حوزه ایمنی، گفت: این اداره کل مانند همیشه آمادگی خود را در زمینه ارائه آموزش‌های تخصصی در زمینه ایمنی و روابط کار در همه حوزه ها اعلام می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، کامران اصغری امشب در نشست مشترک با مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران، تأمین اجتماعی و اعضای انجمن صنفی پیمانکاران برق استان که با موضوع تأیید صلاحیت ایمنی در محل سالن جلسات شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران برگزار شد اظهار کرد: برگزاری جلسات تخصصی مکرر در زمینه ایمنی نشان از دغدغه دولت و بخش خصوصی در زمینه افزایش آگاهی ایمنی و کاهش حوادث ناشی از کار دارد.

وی با تأکید بر اینکه هدف در تأیید صلاحیت ایمنی رسیدن به محیط کار ایمن است، خاطرنشان کرد: بروز حوادث ناشی از کار برای همه ما ناراحت کننده است و آسیب‌های زیادی را در پی دارد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: تعامل بین پیمانکاران، دستگاه‌های متولی و این اداره کل اثرات مثبتی مانند کاهش حوادث ناشی از کار را بدنبال دارد.

این مسئول افزود: ضرورت دارد الزامات مربوط به صلاحیت ایمنی رعایت شود و همه شرکت‌ها و واحدها باید بحث ایمنی را جدی بگیرند.

اصغری با تأکید بر ضرورت ارائه آموزش‌های تخصصی در حوزه ایمنی بیان کرد: این اداره کل مانند همیشه آمادگی خود را در زمینه ارائه آموزش‌های تخصصی در زمینه ایمنی و روابط کار در همه حوزه ها اعلام می‌کند و در این زمینه از استان‌های برتر در سطح کشور است.

حسن فلاحی مدیر روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز اظهار کرد: شرکت‌ها باید در بحث تأیید صلاحیت ایمنی مدارک لازم را داشته باشند و ضمن ورود اطلاعات لازم در سامانه‌های مربوطه، الزامات را باید رعایت کنند.

وی با تأکید بر ضرورت حضور مسئول ایمنی در شرکت‌های پیمانکاری خاطرنشان کرد: بحث آموزش مسؤولان ایمنی نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

مدیر روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران خاطرنشان کرد: اقدامات جهت اخذ تأیید صلاحیت ایمنی باید به موقع صورت گیرد و از هرگونه عجله جهت دریافت تأییدیه خودداری شود.

فلاحی گفت: مراحل اجرای کار باید به نحو مطلوب و با مدارک کامل صورت گیرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه