logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

دانا بررسی می کند؛

شیرین کاری‌های داماد روحانی ادامه دارد؛ از انتشار پیام برای ناشنوایان تا تبلیغات زودهنگام برای مجلس+عکس

شیرین کاری‌های داماد روحانی ادامه دارد؛ از انتشار پیام برای ناشنوایان تا تبلیغات زودهنگام برای مجلس+عکس
داماد روحانی که به سبب واکنش منفی افکارعمومی از سمت معاونت وزیر صنعت مجبور به استعفا شد این روزها برای حضور در رسانه‌ها از ابزارهای مختلف استفاده می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «کامبیز مهدی زاده» داماد روحانی که چندی پیش از سوی وزیر صنعت به عنوان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی منصوب شده بود و با انتقاد افکارعمومی نسبت به این انتصاب معنادار مجبور استعفا شد چندی است که به بهانه های مختلف خود را در رسانه ها مطرح می کند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
این بار از آقای داماد یک فیلم ویدئویی منتشر شده که وی در انتهای آن با زبان اشاره به ناشنوایان پیام می دهد.
,
 
,
واکنش ها به پیام آقای داماد برای ناشنوایان 
, واکنش ها به پیام آقای داماد برای ناشنوایان , واکنش ها به پیام آقای داماد برای ناشنوایان , ,
 
,
وی ماه‌هاست به مناسبت‌های مختلف، ویدیویی از خود منتشر  و با صرف هزینه در کانال‌ها و فضای مجازی منتشر می کند. 
, وی ماه‌هاست به مناسبت‌های مختلف، ویدیویی از خود منتشر  و با صرف هزینه در کانال‌ها و فضای مجازی منتشر می کند. , وی ماه‌هاست به مناسبت‌های مختلف، ویدیویی از خود منتشر  و با صرف هزینه در کانال‌ها و فضای مجازی منتشر می کند. ,
 
,
این ویدئو در شبکه های اجتماعی بازتاب منفی داشت و حتی در رسانه ملی مورد انتقاد قرار گرفت. در همین رابطه، مجری برنامه تلویزیونی این پیام را به نوعی تبلیغاتی و برای حضور در رسانه ها و دیده شدن تفسیر کرد.
,
 
,
از سوی دیگر مطرح می شود که داماد روحانی برای حضور در انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی به عنوان کاندیدا برنامه دارد و این دست فعالیت های رسانه ای مقدمه ای برای ورود به انتخابات است.
,
 
,
مجری برنامه با کنایه مطرح می کند که مهدی زاده زبان اشاره ناشنوایان را به درستی ادا نمی کند و می گوید: « این پیام مناسبتی برای ناشنوایان تدارک دیده شده است منتها ناشنوایان عزیز تنها 10 درصد انتهایی این پیام را متوجه می شوند. بالاخره فکر می کنیم این پیام نشان می دهد که آقای دکتر بیان می کند که ببینید من برای ناشنوایان پیام فرستادم و به فکر همه هستم.»
,
 
,
مجری تلویزیون با بیان اینکه بوی این می آید که داماد روحانی برای کاندیدای مجلس اقدام کند، بیان می کند: «یک بار دیگر هم داماد روحانی به صورت اتفاقی به سر مزار استاد شهریار رفته بود و به صورت کاملا اتفاقی در فضای مجازی و کانال ها منتشر شد. وی تلاشهای خود را انجام می دهد که در اخبار دیده شود و در توئیتر که خیلی فعال هستند. رفتید فاتحه بخوانید! اینکه اقداماتی در این حد خبری می شود! جای تعجب دارد.»
, «یک بار دیگر هم داماد روحانی به صورت اتفاقی به سر مزار استاد شهریار رفته بود و به صورت کاملا اتفاقی در فضای مجازی و کانال ها منتشر شد. وی تلاشهای خود را انجام می دهد که در اخبار دیده شود و در توئیتر که خیلی فعال هستند. رفتید فاتحه بخوانید! اینکه اقداماتی در این حد خبری می شود! جای تعجب دارد.», «یک بار دیگر هم داماد روحانی به صورت اتفاقی به سر مزار استاد شهریار رفته بود و به صورت کاملا اتفاقی در فضای مجازی و کانال ها منتشر شد. وی تلاشهای خود را انجام می دهد که در اخبار دیده شود و در توئیتر که خیلی فعال هستند. رفتید فاتحه بخوانید! اینکه اقداماتی در این حد خبری می شود! جای تعجب دارد.»,
 
,
حضور داماد روحانی در رسانه ها و بیلبوردهای تبلیغاتی 
, حضور داماد روحانی در رسانه ها و بیلبوردهای تبلیغاتی , حضور داماد روحانی در رسانه ها و بیلبوردهای تبلیغاتی ,
 
,
با توجه به حضور داماد روحانی بر مزار استاد شهریار و مصاحبه با رسانه های محلی تبریز به نظر می رسد که این فرد در صدد است تا از حوزه انتخابیه این شهر در انتخابات مجلس شورای اسلامی یازدهم شرکت کند. 
,
 
,
, ,
 
,
وی همچنین حضوری قابل تامل در رسانه های اصلاح طلب دارد و به صورت های گوناگون از جمله مقاله نویس و نویسنده و مصاحبه کننده در این رسانه ها حضور می یابد. روزنامه های آرمان، شرق، آفتاب یزد و دنیای اقتصاد که عمدتا اصلاح طلب هستند مطالب مهدی زاده را منتشر و به نوعی به وی تریبون می دهند.
,
 
,
, ,
 
,
حتی بیلبوردی تبلیغاتی از آقای داماد در یکی از شهرها دیده شده است که وی را فردی نخبه با مدال علمی نشان می دهد. 
,
 
,
, ,
 
,
انتهای پیام/
,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه