اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اداره حمل و نقل کالای اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان:

بندر چابهار امن ترین و کم هزینه ترین مسیر برای صادرات و واردات/روزانه ۳۰۰ دستگاه کامیون نهاده های دامی وارداتی بارگیری می شود

بندر چابهار امن ترین و کم هزینه ترین مسیر برای صادرات و واردات/روزانه ۳۰۰ دستگاه کامیون نهاده های دامی وارداتی بارگیری می شود
رئیس اداره حمل و نقل کالای اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان گفت: روزانه حدود ۳۰۰ دستگاه کامیون این استان در بندر شهید بهشتی چابهار نهاده های دامی وارداتی را به سایر نقاط کشور حمل می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد یاسین احمدیان در تشریح خبر فوق به خبرنگار عصرهامون افزود: با توجه به تکمیل فاز نخست توسعه زیرساخت ها و افزایش ظرفیت تخلیه و بارگیری بندر شهید بهشتی چابهار به بیش از هشت میلیون تن در سال، مقرر گردیده است بخش زیادی از کالا های اساسی وارده به کشور توسط کشتی، در این بندر تخلیه شود.

وی ادامه داد: در این راستا از اواخر شهریور ماه تاکنون ۲ محموله ۶۸ و ۶۶ هزار تنی جو به مقصد این بندر مهم و استراتژیک حمل شده است که محموله ۶۸ هزار تنی به طور کامل تخلیه و محموله دوم در حال تخلیه است.

رئیس اداره حمل و نقل کالای اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان افزود: همچنین محموله ۶۲ هزار تنی ذرت نیز وارد بندر چابهار شده است و به زودی عملیات تخلیه آن آغاز خواهد شد و در مجموع قرار است تا اوایل آبانماه امسال ۵۰۰ هزار تن نهاده دامی و سایر کالاهای اساسی شامل برنج، شکر و... بعد از ورود به بندر چابهار به سایر نقاط کشور حمل شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,


بندر چابهار در تخلیه به موقع کالاهای اساسی مورد نیاز کشور آمادگی کامل دارد

,
, بندر چابهار در تخلیه به موقع کالاهای اساسی مورد نیاز کشور آمادگی کامل دارد,

وی بیان کرد: بندر چابهار در تخلیه به موقع کالاهای اساسی مورد نیاز کشور آمادگی کامل دارد و با روند افزایشی تخلیه و بارگیری این نوع کالاها و حمل زمینی آن، ظرفیت تأمین ناوگان باری در مسیر برگشت برای حمل کالاهای صادراتی از طریق بندر چابهار فراهم شده که این امر تأثیر قابل توجهی بر کاهش هزینه واردات و صادرات خواهد داشت.

رئیس اداره حمل و نقل کالای اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان تصریح کرد: بندر چابهار امن ترین و کم هزینه ترین مسیر برای صادرات و واردات و همچنین ترانزیت کالاهای متعلق به سایر کشورها خصوصا کشورهای همسایه است.

احمدیان ادامه داد: بندر چابهار قابلیت تبدیل شدن به یک مرکز بزرگ اقتصادی و تجاری به عنوان تنها مرز آبی دارای دسترسی به آبهای آزاد را دارد.

,
,
,
,
,

وی گفت: حمل بار از سایر کشورها و نقاط جهان به مقصد چابهار علاوه بر کاهش زمان فرآیند تخلیه و بارگیری کالاها، سبب رونق صنعت حمل و نقل و به تبع آن ایجاد اشتغال در منطقه خواهد شد.

انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه