logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

دبیر ستاد مرکزی اربعین خبر داد:

انتقال همه زائران مانده در مرز عراق با اتوبوسهای ایرانی

انتقال همه زائران مانده در مرز عراق با اتوبوسهای ایرانی
دبیر ستاد مرکزی اربعین با اشاره به اعزام اتوبوس ازایران به عراق برای کمک به حمل و نقل زائران اربعین گفت: همه زائرانی که در آن سوی مرز مانده بودند منتقل شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صدا و سیما، احمد محمدی فر در ارتباط تصویری با تحریریه بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما گفت: مشکلی که اکنون در رابطه با حمل و نقل و معطلی زائران وجود دارد، نبود زیرساخت های کافی و راه های مناسب در عراق است.

وی افزود: از ابتدای عملیات اربعین، پیش بینی های لازم را برای تامین اتوبوس در آن سوی مرز کرده بودیم ضمن اینکه با مقامات عراقی در رابطه با تامین وسایل حمل و نقل برای زائران ایرانی در چند روز گذشته گفت و گو کرده بودیم .

دبیر ستاد مرکزی اربعین ادامه داد : ۱۲۵۰ اتوبوس و ۲۵۰ وسیله نقلیه دیگر را آماده کردیم تا به عراق منتقل کنیم.

محمدی فر افزود: امروز تعداد قابل توجهی اتوبوس به آن سوی مرزهای مهران، خسروی و چذابه فرستادیم و به زائران خدمات رسانی می کنند .

او گفت: با مقامات عراق به طور مستمر در حال مذاکره و گفت و گو هستیم.

محمدی فر با بیان اینکه اکنون همه زائرانی که در آن سوی مرز مانده بودند منتقل شدند، افزود: اکنون مشکلی در آن سوی مرز نداریم.

دبیر ستاد مرکزی اربعین با اشاره به اینکه تراکم زائران در مقایسه با پارسال ۴ برابر شده است، ادامه داد: سیستم حمل و نقل عراق مشکلات خاص خود را دارد همچنین تراکم جمعیت و ترافیک محورها مزید بر علت شده است.

محمدی فر با تاکید بر اینکه نبود زیر ساخت های عراق موجب ترافیک شده است، گفت: امکانات لازم پیش بینی شده است تا چنانچه دوباره مشکلی پیش بیاید اتوبوس اعزام کنیم.

وی با بیان اینکه تردد در مرزهای کشورمان با عراق به جز مرز خسروی که محدودیت ساعت تردد دارد در حال انجام است، اضافه کرد: امروز در مرز چذابه به علت تراکم جمعیت از سمت عراق، پذیرش زائران متوقف شده بود و در سمت مرزهای ما هیچ مانعی برای اعزام جمعیت وجود ندارد.

محمدی فر با تاکید بر اینکه اکنون مرزها باز است ومشکل خاصی وجود ندارد، گفت: برای خدمات رسانی به زائران در مسیر بازگشت از اربعین، تعداد کافی اتوبوس را با کمک حمل و نقل عراق، آماده اعزام کرده ایم.

دبیر ستاد مرکزی اربعین از زائران خواست سفر خود را به ویژه در بازگشت از مراسم اربعین مدیریت کنند تا تراکم جمعیت ایجاد نشود

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه