اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

استاد دانشگاه در شهرکرد:

آمریکا نه تنها غلطی نمی تواند بکند بلکه خود عامل عقب ماندگی است

آمریکا نه تنها غلطی نمی تواند بکند بلکه خود عامل عقب ماندگی است
استاد دانشگاه پیام نور دراستان چهارمحال و بختیاری گفت : امریکا این تجربه را ثابت کرده است که قابل اعتماد نبوده که نه تنها غلطی نمی تواند بکند بلکه خود عامل عقب ماندگی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سیدحسن جلالی  استاد دانشگاه پیام نور در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: آمریکا جنایت‌کار به تعبیر امام راحل شیطان بزرگ است و شیطان بزرگ مثل شیطانی که خدا خلق کرده فقط شلوغ می کند اما در عمل هیچ غلطی نمی تواند بکند.

حجت الاسلام سیدحسن جلالی با اشاره به اینکه صدای آمریکا صدای دوهل تو خالی است تصریح کرد: آمریکا دروغ هایی را بزرگ جلو می دهد در حالی که در واقعیت این نیست و تبلیغات آن دروغ است.

وی اذعان داشت: امریکا تنها در بحث رسانه‌ای هالیوودی قدرت دارد و می‌خواهد مردم جهان را نسبت به خود بتراسند.

حجت الا سلام جلالی با اشاره به اینکه آمریکا هر کشوری که برود تنها برای آن کشور درد ساز می شود و هم برای سربازان خود مشکل به وجود می اورد عنوان کرد:  آمریکا نه تنها هیچ غلطی نمی تواند بکند بلکه حق خود و سربازان خود را نیز ضایع می کند.

وی با اشاره به اینکه در 13 آبان ماه سه واقعه اتفاق افتاده است اظهار کرد:  13 آبان که به نام تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری شده از اهمیت بسیار زیادی در کشور برخوردار است.

آمریکا هیچ قدرتی ندارد و در آن شکی نیست

حجت الا سلام جلالی با  بیان اینکه  آمریکا هیچ توانایی ندارد شکی نیست تصریح کرد: آدم باید کج فهم باشد که فکر کند آمریکا می تواند کاری کند و منتظر کمک امریکا باشد.

وی به کلام و موضع قاطعانه حضرت امام(ره) که فرمودند «آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند» اشاره کرد و گفت: ما نیز به تاسی از امام عزیزمان با اطمینان می‌گوییم که اسلام، ابر قدرت‌ها را یکی یکی به خاک ذلت خواهد کشاند چرا که دشمن اصلی اسلام و قرآن کریم و پیامبر عظیم‌الشأن(ص) ابرقدرت‌ها، خصوصاً آمریکا و فرزند ناخلف و فاسدش اسرائیل است.

این استاد  دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: ملت ما دشمن شماره یک خود را آمریکای جنایتکار می‌داند و ایستادگی تا آخرین نفس در مقابل آمریکا را وظیفه خود دانسته و شعار مرگ بر آمریکا و فریادهایمان را بر سر آمریکا می کشیم، همانگونه که امام خمینی (ره) فرمودند:«هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید». مصداق بارز این کلام گهربار اقدام دانشجویان مسلمان و مبارزی بود که لانة جاسوسی را اشغال کردند و ملت ایران را بابت این کارشان سرافراز کردند.

حجت الاسلام  جلالی در بخش دیگری از سخنان خود یادوار شد: خطر آمریکا به حدی است که اگر کوچک‌ترین غفلتی کنیم نابود می‌شویم و باید همانطور که با اعتمادی که به غرب و آمریکا در مذاکرات هسته ای و برجام شد ضربه اش را ملت ایران خوردند، نباید در مسئله FATF وCFT دوباره به آنها اعتماد کرد. در طول تاریخ هر وقت که مسلمانان و دولت ایران به غرب اعتماد کردند شاهد بد عهدی و بد قولی شان بوده ایم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: دولت مردان آمریکا خوب می دانند که ملت بزرگ ایران مثل یک صاعقه بر سر آمریکا فرود آمده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, آمریکا هیچ قدرتی ندارد و در آن شکی نیست ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه