اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تهیه کننده سینما و تلویزیون:

عدم پایبندی به تعهدات، مهم ترین شاخصه آمریکایی ها/ اعتماد برخی مسئولان به آمریکا با وجود تجربه های تلخ گذشته عجیب است

عدم پایبندی به تعهدات، مهم ترین شاخصه آمریکایی ها/ اعتماد برخی مسئولان به آمریکا با وجود تجربه های تلخ گذشته عجیب است
ابراهیم اصغری تهیه کننده سینما و تلویزیون با تأکید براینکه افراد داخلی طرفدار ارتباط با آمریکا اشتباه استراتژیکی انجام می دهند، گفت: این اشتباه نه تنها کشور را در حوزه اقتصاد دچار مشکل کرده و روند پیشرفت را متوقف کرده بلکه کشور را چند گام به عمل رانده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم اصغری تهیه کننده سینما در گفت و گو با خبرنگار 8دی، اظهار کرد:  با تأکید براینکه شاخصه دولت ترامپ این است که لایه های پنهان دولت مردان آمریکایی را واضح و شفاف نشان می دهد، اظهار کرد: اکنون دیگر لازم نیست برخی مسائل را در لفافه دید و این بی اعتمادی در بین متحدان آمریکا نسبت به این کشور وجود دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ابراهیم اصغری تهیه کننده سینما در گفت و گو با خبرنگار 8دی، اظهار کرد:  با تأکید براینکه شاخصه دولت ترامپ این است که لایه های پنهان دولت مردان آمریکایی را واضح و شفاف نشان می دهد، اظهار کرد: اکنون دیگر لازم نیست برخی مسائل را در لفافه دید و این بی اعتمادی در بین متحدان آمریکا نسبت به این کشور وجود دارد., 8دی,

وی افزود: مهم ترین شاخصه دولت های آمریکا عدم پایبندی به تعهداتشان برای تحقق اهداف و منافعشان است و این شاخصه آنها در جهان عیان شده است.

,

تهیه کننده سینما و تلویزیون با بیان اینکه ایران در نگاه دولت مردان آمریکا دشمن اصلی تفکرات آنها است، بیان کرد: دولتمردان ما به این شاخصه خیلی باید توجه کنند، عجیب است برخی مسئولان در مسند نظام جمهوری اسلامی با وجود تجربه های تلخ اعتماد به امریکا تلاش می کنند این تجربیات را تکرار کنند تا سر خودشان به سنگ بخورد.

,

وی با تأکید براینکه افراد داخلی طرفدار ارتباط با آمریکا اشتباه استراتژیکی انجام می دهند، اضافه کرد: این اشتباه نه تنها کشور را در حوزه اقتصاد دچار مشکل کرده و روند پیشرفت را متوقف کرده بلکه کشور را چند گام به عمل رانده است.

,

اصغری تصریح کرد: دولتمردان ما به این شاخص آمریکا باید در عمل توجه کنند و این نگاه باید در عمل اجرا شود.

,

وی با بیان اینکه آمریکایی ها به تاریخ خودشان هم خیلی اعتمادی ندارند، گفت: دولت مردان آمرکایی ها تصمیماتی گرفتند که این تصمیمات بخشی از جمعیت آن مثل سیاه پوستان بومی را دچار مشکل کرد و این ریشه در گذشته آمریکا و روحیه استکباری دولت مردان این کشور دارد.

,

اصغری خاطرنشان کرد: این بی اعتمادی برای اروپایی هایی که هسته اصلی تشکیل این کشور بودند نیز وجود دارد و این بی اعتمادی را اکنون در ارتباط با بیشتر کشور ها با آمریکا می بینیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه