اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

درخواست جهانگیری از وزیر اقتصاد

درخواست جهانگیری از وزیر اقتصاد
معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به پیشنهاد افزایش سرمایه صندوق ضمانت صادرات ایران از وزیر امور اقتصادی و دارایی خواست این موضوع را مورد بررسی و پیگیری قرار دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه شورای عالی توسعه صادرات غیرنفتی با اشاره به بازدید خود از سامانه جامع گمرکی، از اقدامات صورت گرفته در گمرک جمهوری اسلامی ایران برای تسریع و تسهیل در امر صادرات تقدیر کرد و از سایر دستگاه‌های مرتبط با صادرات و تجارت خارجی خواست تمام تلاش خود را برای فراهم شدن بستری در جهت توسعه صادرات کشور بکار گیرند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


معاون اول رییس‌جمهور همچنین با تاکید براینکه تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری صحیح برای توسعه صادرات نیازمند اطلاعات مشخص و روشن است، بر لزوم گردآوری و تجمیع دقیق اطلاعات از میزان صادرات، اقلام صادراتی و مقایسه آن با گذشته تاکید کرد.

جهانگیری در ادامه این جلسه با اشاره به گزارشات ارایه شده در خصوص مشکلات مربوط به ضمانت نامه بانکی برای صادرکنندگان، خواستار تشکیل کارگروهی متشکل از وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت و راه و شهرسازی، بانک مرکزی و معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور برای بررسی و ارائه راهکار مناسب برای حل این مسائل در اسرع وقت شد.

وی همچنین با اشاره به پیشنهاد افزایش سرمایه صندوق ضمانت صادرات ایران از وزیر امور اقتصادی و دارایی خواست این موضوع را مورد بررسی و پیگیری قرار دهد تا در صورت لزوم این موضوع در لایحه خروج از رکود لحاظ شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در این نشست با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی و تدوین و طراحی اقدامات جدید برای جهش در افزایش صادرات غیرنفتی گفت: ظرفیت و پتانسیل کشور به گونه‌ای است که قادر هستیم بسیار بیشتر از میزان فعلی صادرات غیرنفتی داشته باشیم و لازم است با همفکری نسبت به رفع موانع موجود و تدوین و اجرای این اقدامات تلاش کنیم.

در این جلسه رییس سازمان توسعه تجارت هم گزارشی از عملکرد صادرات کالا و خدمات در شش ماه نخست سال جاری ارائه کرد و در خصوص اقلام عمده صادراتی و کشورهای مرتبط با صادرات و واردات ایران به ارائه توضیحاتی پرداخت.

در ادامه این جلسه گزارشی از روند اجرای تصمیمات جلسه گذشته شورای عالی توسعه صادرات غیرنفتی ارایه شد و در خصوص تصمیماتی که هنوز اجرایی نشده و یا برای اجرا با مشکلات و موانعی روبرو هستند، بحث و تصمیم‌گیری شد.

ضعف زیرساخت‌های داخلی در مبادی مرزهای شرقی و غربی کشور، عدم اعمال مدیریت واحد در گمرکات مرزی، فقدان منابع مالی و بودجه مورد نیاز جهت اجرای پروژه های بازاریابی و توسعه صادرات و پراکندگی مراجع تصمیم گیری در حوزه تجارت خارجی از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این جلسه که وزرای امور اقتصادی و دارایی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، نیرو، نفت، معاون اجرایی رییس‌جمهور، معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، رییس کل بانک مرکزی، رییس کل گمرک و رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران نیز حضور داشتند، طرح توسعه صادرات کالا و خدمات به کشور عراق نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد جزئیات این موضوع در کارگروهی تخصصی، بررسی و نهایی شود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه