اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در گفتگو با دانا عنوان شد؛

رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران بی تدبیری شهرداری را تایید کرد/ علیخانی: با مسئولان شهرداری تماس گرفتم، آمادگی لازم در مناطق وجود نداشت

رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران بی تدبیری شهرداری را تایید کرد/ علیخانی: با مسئولان شهرداری تماس گرفتم، آمادگی لازم در مناطق وجود نداشت
محمد علیخانی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: برخلاف آنچه اعلام شد که شهرداری آماده باش است و آمادگی خدمات رسانی لازم به شهروندان را دارد، بنده تایید می کنم که این آمادگی برای خدمات رسانی شهری وجود نداشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد علیخانی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با توجه به مشکلات ترافیکی شدید ایجاد شده در معابر بزرگراهی در شمال شهر تهران بر اثر بارش برف پیش بینی شده گفت: علاوه بر اینکه خودم شاهد این بی برنامگی در مدیریت شهرداری در ابتدای صبح در برخی معابر شمال شهر تهران بودم، گزارش هایی مبنی بر این مشکلات دریافت کردم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

علیخانی با اعلام اینکه از ابتدای صبح که بارش برف آغاز شد تا زمانی که خودم در شهر بودم هیچ خدمات رسانی از طرف شهرداری مشاهده نکردم، گفت:  طبق پیش بینی هواشناسی و اعلام شهرداری تهران قرار بر ایجاد آمادگی های لازم برای مدیریت بارش برف و افزایش برودت هوا در شمال تهران بوده است.

,

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر افزود: صبح با مسئولان شهرداری و معاونت خدمات شهری تماس گرفتم و پیگیری کردم اما آنچه به نظر می رسد این است که این آمادگی ها در مناطق شهرداری نبوده است.

,

وی با بیان اینکه به دنبال این است که گزارش علت تاخیر در خدمات رسانی را دریافت کند افزود: برخلاف آنچه اعلام شد که شهرداری آماده باش است و آمادگی خدمات رسانی لازم به شهروندان را دارد، بنده تایید می کنم که این آمادگی برای خدمات رسانی شهری وجود نداشت؛ چون شهرداری بنابر ادعای خودش از این بارش ها خبر داشته است.

,

صبح امروز همزمان با بارش های پاییزی برف در شمال شتهران شاهد آن بودیم که بیشتر بزرگراه ها و معابر شمالی تهران براثر بارش برف مسدود شده و حرکت برای مردم پیاده به دلیل لغزندگی زمین سخت است.

,

شهرداری تهران علی رغم اینکه هواشناسی پیش بینی کرده بود روز شنبه 25  آبانماه هوای تهران برفی است اما شاهد آن بودیم که تمهیدات لازم برای جلوگیری از برف گرفتگی و مسدود شدن معابر تهران را انجام نداده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه