به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، "وحید کاظم زاده" دبیر ستاد حقوق بشر اسلامی در شمالغرب در گفتگو با آناج گفت: ستاد حقوق بشر اسلامی چندی پیش نسبت به این اقدام غیر قانونی بیانیه صادر کرد و ضمن محکوم کردن این اقدام، این عمل حکومت سعودی را برخلاف موازین اسلام و قواعد بین المللی حقوق بشر دانست.
وی افزود: ما همایشی هایی را برای بررسی وضعیت حقوق بشر در عربستان برگزار کردیم.
کاظم زاده با اشاره به اقدامات قبلی عربستان، گفت: سعودی ها به هنگام اعدام ایرانی ها در گذشته نیز، برخلاف قوانین بین الملل، ایران را از حق کنسولی خود محروم کرد و این اولین اقدام آنها نیست.
وی با اشاره به موفقیت شیعیان در منطقه یمن و عراق گفت: به نظر می رسد که علت اعلام حکم اعدام شیخ النمر، تلخ کردن این پیروزی ها به کام شیعیان منطقه باشد.
وی با اشاره به روند غیرقانونی و غیر علمی حکم اعلام شده گفت: دادستان در دادخواست حکمی را اعلام کرده که با واقعیت موجود و حکم صادر شده تطابق ندارد.
گفتنی است که شیخ النمر از حکومت عربستان خواسته بود که مذهب شیعه در عربستان را به رسمیت بشناسد و در ساختار نظام آموزشی بر اساس مبانی وهابیت تجدیدنظر کند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ص
,
ارسال دیدگاه