اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

طی هفته گذشته؛

بیش از ۲۴۰۰ مورد بازرسی و نظارت بر بازار در آذربایجان‌غربی انجام شد/ ثبت ۱۸۱ پرونده تخلفاتی با ارزش بیش از ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال!

بیش از ۲۴۰۰ مورد بازرسی و نظارت بر بازار در آذربایجان‌غربی انجام شد/ ثبت ۱۸۱ پرونده تخلفاتی با ارزش بیش از ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال!
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی، از انجام بیش از ۲۴۰۰ مورد بازرسی و نظارت بر بازار طی هفته گذشته خبر داد و گفت: در این راستا ۱۸۱ پرونده تخلفاتی ثبت شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا محمودی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اروم‌نیوز، در خصوص نظارت بر بازار و برخورد با متخلفان و سوءاستفاده گران، گفت: در سطح استان با به وجود آمدن شرایط اخیر، ۱۵۰ ناظر و بازرس سازمان صنعت، معدن و تجارت و بازرسان اصناف و اتحادیه‌های مربوطه همه روزه بر بازار نظارت دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم‌نیوز,

وی، افزود: با جلسات صورت گرفته با اتحادیه‌های مربوط به هر صنف، این اتحادیه‌ها موظف شده‌اند به صورت جداگانه نیز بر صنوف خود نظارت و رسیدگی داشته باشند تا به بهانه افزایش قیمت بنزین شاهد افزایش قیمت کالاهای اساسی در بازار نباشیم.

,

معاوننظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی، خاطرنشان کرد: گشت‌های مختلف بازرسان هرروز از ساعت ۶ صبح با نظارت بر نانوایی‌ها کار خود را آغاز کرده و به دلیل شرایط خاص در استان تا ساعت ۲۰ بر فعالیت و بازرسی خود ادامه می‌دهند.

,

وی، تصریح کرد: با گرانفروشان و متخلفان به شدت برخورد شده و پرونده تشکیل شده و به منظور بررسی به تعزیرات حکومتی و اجرای قانون ارسال می‌شود.

,

محمودی، تصریح کرد: طبق آمار از آغاز افزایش قیمت بنزین یعنی ۲۵ تا ۲۹ آبان، ۲ هزار و ۴۰۹ مورد بازرسی در آذربایجان‌غربی انجام شده و ۱۸۱ پرونده تخلفاتی تشکیل شده است.

,

وی، افزود: مبلغ ریالی پرونده‌های تخلفاتی ۲ میلیارد و ۷۲۷ میلیون ریال بوده است.

,

وی، تاکید کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف و گرانفروشی در بازار سریعا با سامانه ۱۲۴ تماس گرفته و گزارشات خود را اعلام کنند. مسئولان همه روزه از ساعت ۷:۳۰ صبح تا ۲۲ شب آماده دریافت گزارشات مردم بوده و از این ساعت به بعد نیز پیغامگیرها گزارشات مردمی را ثبت و به آن رسیدگی خواهد شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه