اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مسئول بسیج رسانه مازندران اعلام کرد؛

ارسال 500 اثر به جشنواره ابوذر مازندران

ارسال 500 اثر به جشنواره ابوذر مازندران
مسئول بسیج رسانه مازندران گفت: تاکنون ۵۰۰ اثر به جشنواره ابوذر ارسال شده است و آثار ارائه شده در کتابچه‌ای به چاپ می‌رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، عبدالمهدی حق‌شناس صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران با اعلام اینکه زمان ارسال به جشنواره ابوذر تا۱۵ آذرماه تمدید شده است، گفت: این جشنواره در دومرحله داوری خواهد شد و تاکنون ۵۰۰ اثر به این جشنواره ارسال شده است و آثار ارائه شده از استان در کتابچه‌ای به چاپ خواهد رسید.
 
وی مهم‌ترین اهداف بسیج رسانه را بسیجی کردن افراد رسانه و مقابله با جنگ نرم دشمن بیان و تصریح کرد: در حوادث اخیر کشور، رسانه‌های انقلابی و فضاهای مجازی توطئه‌های دشمنان را خنثی کردند و همچنین رسانه‌ها باید با آگاهی کامل جلوی هر توطئه‌ای از سوی دشمنان را بگیرند و با روشنگری‌های لازم، راه انتخاب رابرای مردم فراهم کنند.
 
مسئول بسیج رسانه مازندران با اشاره به اینکه گرچه از برخی مسئولین نظام به‌خاطر وضع نامناسب معیشتی مردم گله‌مند هستیم، خاطرنشان کرد: مردم همواره و در تمامی صحنه‌ها کنار انقلاب هستند و این حضور پرشور مردم، دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی ایران بوده است.
 
حق‌شناس گفت: با توجه به حجم بالای رسانه در کشور، متأسفانه در انتقال پیام انقلاب خوب عمل نکردیم و درجوامع بین المللی، دستاوردهای بعد پیروزی انقلاب اسلامی به درستی به گوش جهانیان نرسیده است.
 
وی با بیان اینکه یک‌سوم برنامه‌های بسیج رسانه مازندران آموزش‌محور بود اظهار کرد: حدود 800 نفر در استان مازندران آموزش سوادرسانه‌ای را پشت‌سر گذاشتند و همچنین بحث آموزش استعداد رسانه، بیمه خبرنگاران و شناسائی نقاط قوت و ضعف رسانه‌های استان از جمله برنامه‌های در دست اقدام بسیج رسانه مازندران است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه