اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فیلم/ سخنان قاطع نماینده ولی فقیه سیستان و بلوچستان در خصوص دستگیری مولوی افراطی

فیلم/ سخنان قاطع نماینده ولی فقیه سیستان و بلوچستان در خصوص دستگیری مولوی افراطی
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: از مولوی عبدالحمید پرسیدم انصافا ایشان(مولوی کوهی) صلاحیت مدرسه داری و طلبه پروری دارند که آقای عبدالحمید خندید و چیزی نگفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، آیت‌الله محامی در جمع دانشجویان زاهدانی گفت: قانون را باید در این خصوص ملاک قرار داد، از روزهای اول حضورم در سیستان و بلوچستان یکی از موضوعاتی که مطرح بود، دستگیری وی بود؛ برخی می‌گفتند این مولوی از نظر علمی و اجتماعی در رده بالایی قرار نداشته و در روستا زندگی می‌کند، مولوی کوهی شهروند جمهوری اسلامی ایران است و باید تابع قوانین نظام به فعالیت بپردازد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون, ،,

وی افزود: اینکه برخی از حرف‌های مولوی کوهی مطالبه‌گری اجتماعی بوده قابل تحمل است و ما نیز این مطالبه‌گری‌ها را داریم، یکی از این مطالبه‌گری‌ها قاچاق سوخت است که ما نیز در این زمینه بارها سخنرانی و صحبت کرده‌ایم و این مسئله را به دادگاه روحانیت، مسئولان استانی و حتی رئیس قوه قضائیه هم اعلام کرده‌ایم، اما فهرستی را از عملکردهای غیرقانونی وی برایمان آورده‌اند که نیاز است دادگاه رسیدگی کند.

امام جمعه زاهدان ادامه داد: در زمینه مولوی کوهی اعلام کرده بودیم که اگر می‌شود با تذکر موضوع را حل کنیم اما به بنده گفتند که وی در دوران فعالیت آیت‌الله سلیمانی به عنوان نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان وی با وساطت ایشان و با دادن تعهد کتبی آزاد شده بود، اما با آزادی دوباره وی اقدامات گذشته غیرقانونی خود را از سر گرفته بود.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، گفت: امام جماعت اهل سنت مسجد مکی زاهدان چندین بار در این زمینه با بنده تماس گرفته‌اند، من در یک تماس گفتم ایشان نه تنها عملکرد غیرقانونی دارد و با تعهد در دوران نماینده سابق ولی فقیه در استان آزاد شده، بلکه مدرسه دینی و برگزاری نماز جمعه وی نیز غیرقانونی است و به فکر گسترش مدرسه غیرقانونی‌اش است. قانون، قانون است و در مورد همه باید قانون را ملاک قرار داد تا همه بدانند باید پایبند قانون باشند.

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه