اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وزارت خارجه سوریه:

از هیچ تلاشی برای دفاع از ملت دریغ نمی‌کنیم؛ واکنش به اظهارات اردوغان درباره منطقه امن

از هیچ تلاشی برای دفاع از ملت دریغ نمی‌کنیم؛ واکنش به اظهارات اردوغان درباره منطقه امن
وزارت خارجه سوریه اعلام کرد که دولت از هیچ تلاشی برای دفاع از مردم دریغ نخواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، یک منبع مسئول در وزارت خارجه سوریه امروز پنجشنبه در واکنش به اظهارات اخیر رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور آمریکا درباره منطقه امن در سوریه گفت: اردوغان بار دیگر از تریبون‌های بین المللی برای ترویج طرح مشکوک خود درباره منطقه امن ادعایی در سوریه سوء استفاده کرده است. او یکبار دیگر از مسئله پناهندگان به عنوان بهانه ای برای دور کردن یک میلیون سوری به مناطق اشغالی شمال شرقی سوریه استفاده می کند که این اقدام وی در چارچوب تبعید و کوچاندن اجباری ساکنان این مناطق صورت می‌گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: علی‌رغم نقاب دروغین انسان دوستانه که اردوغان از آن برای درخواست حمایت بین‌المللی برای طرح‌های غیرقانونی و نقشه‌های مخرب خود در خاک سوریه استفاده می کند، اما درخواست وی برای سرقت منابع نفتی سوریه و استفاده از آن‌ها برای تامین مالی طرح‌های انحرافی اش، نیت حقیقی او برای اشغالگری، تجاوز و نقض قوانین بین‌المللی را آشکار می‌کند.

,

این منبع گفت:  سیاست دروازه باز که رجب طیب اردوغان در  مجمع جهانی پناهندگان در ژنو به آن اشاره کرده است در حقیقیت پوششی برای وارد کردن هزاران تروریست خارجی به سوریه و تسلیح و حمایت مالی آنها و و  اجبار سوری‌ها به  آواره شدن است. این سیاست ها نیز پوششی برای سوء استفاده از برگه پناهندگان و  به دست آوردن منافع سیاسی و مالی از شرکای خود در توطئه علیه سوریه است و اردوغان از این سیاست ها برای قاچاق نفت سوریه و فروش آن در ترکیه به همدستی گروه های تروریستی استفاده کرد.

,

این منبع اعلام کرد: جمهوری عربی سوریه باردیگر مخالفت قاطع خود را با سیاست ها و طرح های اردوغان برای ایجاد منطقه امن در شمال شرقی سوریه اعلام می‌کند.

,

وی افزود: سوریه از سازمان ملل متحد و کمیساریای عالی پناهندگان می‌خواهد که موضع روشنی در قبال این برنامه‌ها و سیاست‌های ترکیه اتخاذ کنند که این سیاست‌ها نقض جدی اصول و اهداف منشور سازمان ملل و تعهدات قانونی ترکیه به عنوان یک طرف در توافقنامه‌های بین‌المللی از جمله کنوانسیون پناهندگان سال 1951 است.

,

این منبع در پایان گفت: سوریه از هیچ تلاشی برای دفاع از ملت و وحدت اراضی خود در برابر تجاوزات و طمع ورزی ها و جنایت های رژیم اردوغان دریغ نخواهد کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه