اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رییس سازمان بسیج کارمندان کشور:

عربستان در صورت اجرای حکم اعدام آیت‌الله نمر منتظر موج دوم بیداری اسلامی در این کشور باشد

عربستان در صورت اجرای حکم اعدام آیت‌الله نمر منتظر موج دوم بیداری اسلامی در این کشور باشد
رییس سازمان بسیج کارمندان کشور، با اشاره به اینکه حکم اعدام آیت الله النمر برخلاف شرع مقدس و دین مبین اسلام و موازین حقوق بین الملل است، گفت: دولت ریاض بجای سرکوب و دستگیری، باید مطالبات مردمی در استان‌های شرقی این کشور را پاسخ دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، سیدصادق ناوندی رئیس سازمان بسیج کارمندی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی این سازمان اظهار داشت: «شیخ نمر النمر» روحانی سعودی، یکی از شخصیت‌های تاثیرگذار در شرق عربستان به خصوص القطیف والعوامیه است و نگاه عربستان به این منطقه یک نگاه کاملاً طائفه‌ای است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا، , در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی این سازمان,

 

,

وی با اشاره به دادگاه تشریفاتی و حکم صادر شده در این دادگاه علیه شیخ نمر افزود: این حکم برآیند تحولات منطقه‌ای به خصوص پیروزی‌های حوثی‌ها بود که رژیم سعودی به سرعت حکم اعدام را صادر کرد تا از شکل‌گیری همگرایی بین شیعیان قطیف و یمن جلوگیری کند.

,

 

,

رییس سازمان بسیج کارمندان کشور، در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: نقش آیت الله النمر در اعتراضات سرکوب جنبش اسلامی مردم بحرین غیرقابل انکار است و دولت ریاض بجای رفع تبعیض علیه مردم شیعه در این کشور، سرکوب را تشدید کرد.

,

 

,

ناوندی، با اشاره به سخنان آیت‌الله النمر که با استناد به خطبه جهاد امیرالمؤمنین علی(ع) که می‌فرماید "به عدالت جز از طریق جهاد دست نخواهیم یافت و حق جز با از خود گذشتگی و جهاد و شجاعت به دست نخواهد آمد" گفت: دستگیری آیت‌الله النمر در دو سال اخیر به چندین مورد اعتراضات خیابانی و کشته شدن 3 نفر انجامیده است؛ حال عربستان که درگیری‌ها و ناآرامی‌ها را در عراق و سوریه می‌بیند، به نظر نمی‌رسد خواستار بی‌ثباتی درون مرزهای خود باشد.

,

 

,

رییس سازمان بسیج کارمندان کشور، ضمن محکوم کردن حکم اعدام آیت الله النمر، خواستار واکنش سازمان‌های بین‌المللی و حقوق بشر شد و گفت: درصورتی که ریاض بخواهد یک روحانی عالی رتبه مذهبی را اعدام کند آنگاه باید انتظار داشت که موج دوم بیداری اسلامی که از یمن شروع شد به عربستان هم برسد.

,

 

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه