اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

با تمدید شدن مهلت جشنواره تا 20 دی؛

بخش "سردار سلیمانی امتداد خط مقاومت" به جشنواره مطبوعات مازندران اضافه شد

بخش "سردار سلیمانی امتداد خط مقاومت" به جشنواره مطبوعات مازندران اضافه شد
دبیر جشنواره مطبوعات مازندران گفت: در پی شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی، بخشی تحت عنوان "سردار سلیمانی امتداد خط مقاومت" به جشنواره امسال مطبوعات و رسانه‌های استان اضافه شد و علاقمندان می‌توانند در این بخش شرکت کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سینا قربانی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ اظهار کرد: مهلت ارسال آثار به جشنواره مطبوعات مازندران تا 20 دی‌ماه تمدید شد.

وی افزود: در پی شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی طی روز گذشته، در حالیکه فرصت ارسال آثار به این جشنواره نیز در پایان روز گذشته به اتمام رسیده بود، اما تصمیم به آن گرفته شد که بخشی تحت عنوان " سردار سلیمانی امتداد خط مقاومت" به جشنواره امسال مطبوعات و رسانه‌های استان اضافه شود.

دبیر جشنواره مطبوعات مازندران خاطرنشان کرد: لذا روزنامه‌نگاران و اصحاب رسانه دارای مجوز پایگاه‌های اطلاع رسانی استان می‌توانند با مراجعه به سامانه سراسری جشنواره مطبوعات در بخش استان مازندران، آثار خود را در این بخش با موضوع سپهبد سلیمانی امتداد خط مقاومت در محورهای مقاله، عکس، یادداشت و دل‌نوشته به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.

قربانی تصریح کرد: تاریخ انتشار این آثار باید در بازه زمانی 13 دی ماه 98 الی 20 دی ماه امسال باشد و هر متقاضی می‌تواند دو اثر در این بخش ارسال کند.

وی متذکر شد: خبرنگاران و روزنامه‌نگارانی که پیش از اعلام این فراخوان، اقدام به ارسال آثار خود کرده بودند نیز می‌توانند با مراجعه مجدد به این سامانه با همان نام کاربری و کلمه عبور قبلی، آثار خود را در این بخش به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

دبیر جشنواره مطبوعات مازندران ضمن اعلام تغییر زمان و همچنین مکان برگزاری اختتامیه جشنواره طی سال‌جاری گفت: زمان مراسم اختتامیه طبیعتا با توجه به تمدید مهلت ارسال آثار تقریبا به روزهای پایانی بهمن تغییر پیدا خواهد کرد و بنا است تا این مراسم به میزبانی ساری و در محل سالن شهید سلمان هراتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران برگزار شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه