logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

فرمانده سپاه رشتخوار:

مشی خدمت را بزرگ‌ترین شعار مبارزه با آمریکا می‌دانیم/ دشمنان بدانند، ملت ایران این بود که در روزهای گذشته دیدند

مشی خدمت را بزرگ‌ترین شعار مبارزه با آمریکا می‌دانیم/ دشمنان بدانند، ملت ایران این بود که در روزهای گذشته دیدند
فرمانده سپاه رشتخوار در تجمع مردم گفت: ما به همه اقدامات دنیای استکبار دلقک‌بازی روسای منفور آمریکای جنایتکار و دست پروردگان داخلی آن‌ها اعلام می‌کنیم، ملت ایران این بود که شما در روزهای گذشته دیدید، ملت ایران این بود که در کرمان، مشهد رضا، تهران و قم به نمایش گذاشته شد، ملت ایران این‌ها هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ ظهر امروز مردم، کسبه و مسئولان در رشتخوار با اجتماع در مقابل سپاه ناحیه این شهرستان در حمایت از پاسخ کوبنده سریع سپاه پاسداران به تروریست‌های آمریکایی‌ها قدردانی کردند.

حمیدرضا نامور فرمانده سپاه ناحیه رشتخوار در حاشیه این تجمع با تقدیر از حضور مردم درصحنه مختلف و مورد نیاز کشور، گفت: امروز تکمیل‌کننده سیلی بزرگ و سخت سپاه پاسداران و فرمانده رشید دلاور هوافضای سپاه و انتقام سخت گرفته شده، را مقام معظم رهبری فرمانده معظم کل قوا به زیبایی تبیین فرمودند و گفتند سیلی اولیه بر صورت و چهره دشمنان انقلاب و اسلام فرود آمد.

وی در ادامه افزود: اعلام می‌کنیم خواسته به‌حق شمارا برای انتقام منقل می‌کنیم، مردم ما، نیروهای حزب‌الله، نیروهای جبهه ها مقاومت در گستره جبهه های مقاومت کاری خواهند کرد که نیروی‌های منحوس رژیم استکباری آمریکا از سایه خودشان وحشت داشته باشند.

فرمانده سپاه ناحیه رشتخوار در ادامه اذعان داشت: اعلام می‌کنیم که سپاه همان‌طور که سردار سلامی اعلام کردند، خادم ملت است، و شما بسیجیان که در مجموعه سپاه به‌عنوان نیروهای افتخاری انجام‌وظیفه می‌کنید، در این راه و پاسداشت خون شهیدانمان بالأخص سیدالشهدا‌ی جبهه مقاومت وظیفه سنگین دارید.

وی در ادامه همین مطلب یادآور شد: اعلام می‌کنیم مجموعه بسیج با تمام امکانات و توان در خدمت همه ادارات نهادها و سازمان‌های انقلابی به دنبال تبیین راهبری نمودن گفتمان امام جامعه اسلامی است، ما مشی خدمت را بزرگ‌ترین شعار مبارزه با آمریکا می‌دانیم.

نامور در ادامه اذعان داشت: حل مشکلات مردم و گره‌گشایی از مشکلات مردم به‌عنوان اصلی‌ترین وظیفه ما خواهد بود که در این وظیفه سنگینی که پس از شهادت سردار دل‌ها امیر دل‌های مستضعفان و آزاد خواهی عالم به ما سپرده‌شده است، انشالله با خدمت شبانه‌روزی خودمان به اثبات می‌رسانیم.

وی در ادامه تصریح کرد: ما به همه اقدامات دنیای استکبار دلقک‌بازی روسای منفور آمریکای جنایتکار و دست پروردگان داخلی آن‌ها که گاها باعث ناامنی و آشوب در داخل کشورمی شودند اعلام می‌کنیم ملت ایران این بود که شما در روزهای گذشته دیدید. ملت ایران این بود که در کرمان، مشهد رضا، تهران و قم به نمایش گذاشته شد، ملت ایران این‌ها هستند.

نامور افزود: مطمئن اهداف بعدی سپاه مقتدر ما و اهداف بعدی جبهه مقاومت تک‌تک سربازان شمارا هدف قرار داده است.

فرمانده سپاه ناحیه رشتخوار خاطرنشان کرد: ما بسیجیان در شهرستان رشتخوار به تبعیت از ولایت هر جا که لازم باشد برای دفاع از آرمان‌های امام انقلاب و تبیین رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب و برای دفاع از خون سرخ شهیدان و برای انتقام از خون شهدای سیدالشهدای جبهه مقاومت آماده مجاهدت هستیم.

وی در ادامه متذکر شد: بینید سردار سلیمانی از ما چه می‌خواهد راه او را، منش و رفتار او را، سلوک اخلاقی عبادت و بندگی او را، ایثار و ازخودگذشتگی او را، کار جهادی و مستمر او را، در حیطه کاری خود به کار ببندیم، رفع مشکلات داخل کشور فقط به دست مردم توانای جمهوری اسلامی امکان‌پذیر است.

وی تصریح کرد: این بود واقعیت آمریکا و آمریکا پرستان، آمریکا چهره واقعی خود را نمایان کرد، آمریکا هر جا که حضورداشته است به‌جز نکبت آشوب کشتار چیزی نبوده است، ما امروز باید پشت سر رهبری حرکت کنیم، اطاعت از رهبر و امام جامعه داشته باشیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه