logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

ادامه بارش آسمان در جنوب شرق کشور؛

نیکشهر رکوردار بارش استان با 136 میلی متر باران/ بارندگی در بنت به 115 میلی متر رسید

نیکشهر رکوردار بارش استان با 136 میلی متر باران/ بارندگی در بنت به 115 میلی متر رسید
مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس آخرین اطلاعات دریافتی از ایستگاه های بارانسنجی استان، بیشترین بارندگی سامانه بارشی با میزان 136 میلی متر در ایستگاه «دستگرد» از توابع بخش بنت شهرستان نیکشهر ثبت شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن حیدری در گفت و گو با عصرهامون، اظهار داشت: همانطور  که انتظار می رفت سامانه بارشی فراگیر تمام 20 شهرستان سیستان و بلوچستان را در برگرفت و همچنان در اکثر نقاط استان بارندگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه بیشترین بارندگی تا صبح امروز از ایستگاه «دستگرد» از توابع بخش «بنت» شهرستان نیکشهر با میزان 136 میلی متر گزارش شده است، افزود: 120 میلی متر از این میزان بارندگی در کمتر از 24 ساعت باریده که موجب آبگرفتگی و سیلابی شدن روخانه های محلی در این منطقه شده است.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از ایستگاه «بنت» نیکشهر نیز تا کنون 115، بزمان 64، «محمد آباد کورین» زاهدان 60، «گوهرکوه» خاش 53، «توکل آباد شورک» زاهدان 52.4، «چانعلی» زاهدان و شهر دلگان 47، «میرآباد» و «همت آباد کورین» در زاهدان و «نرون» و «چاه کمال» در خاش 46 میلی متر باران گزارش شده است.

حیدری با بیان اینکه در مرکز تحقیقات هواشناسی استان واقع در بلوار خلیج فارس نیز تا صبح امروز 41 میلی متر باران ثبت شده است، گفت: تا کنون از 17 ایستگاه بارانسنج شهرستان زاهدان بارندگی گزارش شده که همه بارندگی ها بیش از 20 میلی متر بوده است.

وی در بخش دیگری با اشاره به خروجی نقشه های پیش یابی و مدل های جوی، اظهار کرد: همچنان تا اوایل صبح یکشنبه سامانه بارشی در استان فعال است و بارش های قابل توجه به همراه دارد.

عضو ستاد مدیریت بحران سیستان و بلوچستان ادامه داد: با توجه به حجم بارندگی های استان توصیه می شود در زمان فعالیت سامانه بارشی از تردد و اتراق در حاشیه رودخانه ها و مسیل ها اجتناب شود.

حیدری با بیان اینکه تأکید می شود از سفرهای غیر ضروری تا پایان فعالیت سامانه بارشی خودداری شود، گفت: در این مدت در تردد های جاده ای نیز با احتیاط کامل رفتار شود و از صعود به ارتفاعات استان به دلیل شرایط بد جوی اکیداً خوداری شود.

وی با بیان اینکه روز یکشنبه با کاهش محسوس دمای هوا احتمال ریزش برف در ارتفاعات مرکزی استان وجود دارد، گفت: مه گرفتگی و کاهش شدید دید افقی در محورهای کوهستانی و لغزندگی برخی محورهای مناطق کوهستانی و سردسیر استان در روزهای آتی محتمل است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه