اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرعامل فولاد یزد:

تحریم شرکت های فولادی خللی در بازار و صادرات فولاد ایجاد نمی کند/ اقدام آمریکا شو تبلیغاتی است

تحریم شرکت های فولادی خللی در بازار و صادرات فولاد ایجاد نمی کند/ اقدام آمریکا شو تبلیغاتی است
بهادر احرامیان گفت: تحریم نتوانسته محدودیتی ایجاد کند، تولیدکنندگان راه‌ها را پیدا کرده و صادرات در حال انجام است در این راستا بیشتر مشکلات صنعت فولاد داخلی است و از ناحیه تحریم‌ها مشکلات زیادی برای این صنعت ایجاد نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، طبق بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا ۱۷ تولیدکننده فلزات و شرکت‌های معدنی ایران، شبکه‌‌ای شامل سه نهاد مستقر در چین و سیشل و یک کشتی دخیل در خرید، فروش و انتقال محصولات فلزات ایران را تحت تحریم قرار داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

«استیون منوشین»، وزیر خزانه‌داری آمریکا مشخص کرده که این تحریم ها به انتقام موشکی ایران از آمریکا پس از ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ارتباط دارد.

,

شرکت آلومینیوم المهدی، شرکت آهن و فولاد افرا، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، شرکت فولاد اصفهان، شرکت صنعت و معدن گل‌گهر، شرکت «هونگویان مارین»مستقر در چین، شرکت فولاد هرمزگان، شرکت فولاد آلیاژی ایران، شرکت آلومینیوم ایران، شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان، شرکت خلاق تدبیر پارس، شرکت فولاد خراسان، شرکت فولاد خوزستان، شرکت ملی صنایع مس ایران، شرکت فولاد اوکسین، شرکت تجاری پامچل پکن (مستقر در چین)، شرکت POWER ANCHOR (مستقر در سیشل)، شرکت REPUTABLE TRADING SOURCE (مستقر در عمان)، شرکت فولاد صبا، شرکت فولاد کاوه جنوب و کشتی HONG XUN با پرچم لیبریا را در فهرست تحریم‌ها قرار داده است که در این بین دو شرکت یزدی نیز قرار دارد.

,

بهادر احرامیان مدیرعامل فولاد یزد با اشاره به تحریم جدید علیه صنعت فولاد بیان داشت: اعمال و اعلام تحریم‌های جدید از سوی آمریکا و اضافه کردن اسم چند شرکت جدید تاثیری بر صنعت فولاد ندارد و بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد.

,

وی افزود: تحریم‌هایی که در گذشته اعمال شد به گونه‌ای نبود که کارکرد شرکت‌ها را تحت تاثیر قرار دهد و قابل مدیریت بود، در تحریم جدید هم قرار است همان تحریم‌ها تکرار شود و هیچ خللی بر میزان صادرات شرکت‌ها وارد نکرد و اکنون نیز مشکلی ایجاد نمی‌شود.

,

مدیرعامل فولاد یزد در پایان با تاکید بر این موضوع که صادرات فولاد کشور طی ما‌های گذشته طبق برنامه و پیش بینی‌های صورت گرفته بود و از این لحاظ مشکلی نداشتیم، اظهار داشت: تحریم نتوانسته محدودیتی ایجاد کند، تولیدکنندگان راه‌ها را پیدا کردند و صادرات در حال انجام است. بیشتر مشکلات صنعت فولاد داخلی است و از ناحیه تحریم‌ها مشکلات زیادی برای این صنعت ایجاد نشده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه