اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در پی وقوع سیل در جنوب شرق کشور صورت گرفت:

بسیج امکانات و تیم های امداد و نجات بندر چابهار در مناطق سیل زده/ بارگیری و خروج 100 کامیون حامل بار از بزرگترین بندر اقیانوسی کشور

بسیج امکانات و تیم های امداد و نجات بندر چابهار در مناطق سیل زده/ بارگیری و خروج 100 کامیون حامل بار از بزرگترین بندر اقیانوسی کشور
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: در پی وقوع سیل در روستاهای بلوچستان علاوه بر ارسال کمک های نقدی و غیرنقدی، تیم های امداد و نجات و ماشین آلات بندر چابهار در مناطق سیل زده حضور یافتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهروز آقایی در گفت وگو با عصرهامون، اظهار کرد: با توجه به هشدار هواشناسی مبنی بر بارندگی سیل آسا در جنوب استان و ضرورت کمک به مردم جهت کاهش خسارت های ناشی از سیل، تیم های امداد و نجات بندر چابهار به منظور امدادرسانی و برآورد سطح خسارت و نیازمندی های مردم در ساعات اولیه پس از بارندگی عازم مناطق روستایی چابهار، کنارک و دشتیاری شدند.

به گفته وی، در ادامه و همزمان با حضور تیم های واکنش سریع یگان حفاظت، عملیاتی و گشت و نظارت بر سواحل استان در روستاهای گرفتار در سیلاب، دیگر ظرفیت ها و ماشین آلات فعال در پروژه های در دست اجرای بندر چابهار نیز جهت امدادرسانی و بازگشایی معابر روستایی به این مناطق ارسال شد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با اشاره به اعزام تیم های مهندسی بندر جهت ارائه خدمات علمی مربوط به کنترل سیلاب افزود: همچنین نیروهای انسانی، سایر تجهیزات و ادوات بندری به منظور کمک لجستیکی و خودورهای امدادی و اداری بندر چابهار جهت حمل و نقل آسیب دیدگان به مناطق سیل زده اعزام شدند.

آقایی با اشاره به تهیه غذای گرم برای سیل زدگان اضافه کرد: کمک های نقدی و غیر نقدی شامل پتو، روفرشی، چراغ شارژی، لوازم بهداشتی، پزشکی و دارویی، لباس گرم، کنسروجات، آب معدنی و سایر اقلام خوراکی توسط کارکنان این اداره کل و شرکت های فعال در بندر چابهار در قالب 3 محموله جمع آوری و در مناطق سیل زده توزیع شد، 5 محموله دیگر نیز امروز به این مناطق ارسال می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,


وی گفت: همچنین مقرر شد در روزهای آتی با اعزام نیروها و ماشین آلات راهداری جهت کمک های عمرانی و بازگشایی راه ها اقدام شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان در ادامه با اشاره به باز بودن راه های مواصلاتی منتهی به بندر چابهار اظهار کرد: جریان ترافیک بار و کالا همچون روزهای گذشته در مسیرهای منتهی به بزرگترین بندر اقیانوسی کشور برقرار است، به گونه ای که بیش از 100 کامیون دیروز، دوشنبه 23 دی ماه از این بندر بارگیری و عازم مقاصد مصرف شد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه