logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان خبر داد

وقوع 50 درصد حوادث کار در کارگاه های ساختمانی/42 کارفرما به مراجع قضایی معرفی شدند

وقوع 50 درصد حوادث کار در کارگاه های ساختمانی/42 کارفرما به مراجع قضایی معرفی شدند
مهرداد جهاندیده گفت: بیشترین مخاطرات کار مربوط به کارگاه های ساختمانی بوده و بیش از 50 درصد حوادث در این کارگاه ها اتفاق می افتد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهداد جهاندیده در گفت وگو با عصرهامون، گفت: از ابتدای سال تاکنون، 333 کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار تشکیل شده و 16 مورد ابطال پروانه کار، 5 فقره تجدید پروانه، 79 فقره تمدید پروانه و 9 مورد صدور پروانه کار نیز انجام شده است.

این مقام مسئول گفت: 27 فقره بررسی حفاظت فنی تجهیزات، دستگاه ها و وسایل حفاظت فردی و 12 مورد پایش و اندازه گیری عوامل زیان آور در کارگاه ها نیز صورت گرفته است.

جهاندیده اذعان کرد: 50 هزار و 672 نفر ساعت دوره های آموزشی عمومی و تخصصی مرتبط با ایمنی و بهداشت کار ویژه کارگران و کارفرمایان از طرف اداره کل کار برگزار شده است.

وی تعداد کارفرمایان معرفی شده به مراجع قضایی را 42 نفر اعلام کرد و گفت: بیشترین مخاطرات کار مربوط به کارگاه های ساختمانی بوده  و بیش از 50 درصد حوادث در این کارگاه ها اتفاق می افتد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اظهار داشت: در همین راستا تفاهم نامه ای با سازمان نظام مهندسی استان منعقد و بازرسی های گروهی از این کارگاه ها به عمل می آید و مهندسان ناظر موظف اند موارد ایمنی را به کارفرما تذکر بدهند.

وی در ادامه گفت: همچنین 240 نفر مسئول تائید صلاحیت از طرف اداره کار در زمینه بررسی ایمنی کارگاه ها و شناسایی خطر و ارزیابی ریسک فعالیت می کنند.

جهاندیده در پایان تاکید کرد: دستگاه های دولتی و ادارات موظف اند تا بر اساس ماده 3 آیین نامه امور پیمانکاری، تنها با شرکت ها و اشخاص حقیقی که دارای گواهی صلاحیت ایمنی از اداره کار هستند قرارداد منعقد کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه