logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

شهردار آمل:

شهرهای مازندران را دسته‌بندی نکنیم/لزوم حل فوری مشکل زباله آمل

شهرهای مازندران را دسته‌بندی نکنیم/لزوم حل فوری مشکل زباله آمل
شهردار آمل تفکیک شهرهای مازندران را ظلم بزرگی برای این استان خواند و گفت: شهرهای مازندران را دسته‌بندی نکنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدحمید هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ با اشاره به اینکه آمل ظرفیت زیادی در موضوع گردشگری دارد، اظهار کرد: آمل ورودی استان است و ظرفیت بسیار زیبایی مانند رودخانه هراز دارد که متاسفانه در این سال‌ها به آن بی‌توجهی شده، البته این پروژه بسیار هزینه بر و نیازمند بودجه ملی است.

وی با بیان اینکه زیبایی گردشگری در شهر حبس شده است عنوان کرد: امروز داشتن نفت و گاز ذخایر اثرگذار نیستند و گردشگری موجب جلب سرمایه می‌شود، دنیای امروز برای قدمت آثار هنری ارزش قائل است اما ما ارزش قائل نیستیم.

شهردار آمل با اشاره به اولویت شهرداری تا عید امسال، گفت: شهر خاموش است و به زیباسازی، المان شهری، نورپردازی نیازمندیم، تیر چراغ برق ها نیاز به تغییر دارند و تمام این موارد را باید با مصوبات شورا و در یک روند پروسه‌ای انجام دهیم که البته باید همه ادارات پا به کار باشند تا اتفاق خوبی را شاهد باشیم.

این مسئول معضل زباله را غده سرطانی استان مازندران خواند و اظهار کرد: در مازندران جور ۳۰ استان را می کشیم، همه شهرهای استان مشکل زباله دارند و کارهای خوبی قرار است در زمینه پسماند انجام شود که نمی‌توان همه آن را از بودجه شهرداری گرفت، باید مسئولان استان و کشور برای عمارت ورود پیدا کنند.

هاشمی درآمد پایدار شهرداری را از مشکلات همه شهرداری‌های کشور دانست و بیان کرد: شهرداری‌های مازندران به خاطر محدودیت شهری شرایط سخت‌تری دارند، برنامه‌ریزی زیادی در این زمینه انجام شده اما بیشتر علاقه مندیم که بخش خصوصی را به کار بگیریم، هیچ شهری در استان مانند آمل پتانسیل بالایی در بخش خصوصی ندارد و معتقدم آمل باید به دست آملی‌ها ساخته شود.

 وی با بیان اینکه بسیاری تلاش می‌کنند که بگویند حقوق کارکنان شهرداری پرداخت نشده است، تاکید کرد: حقوق کارکنان شهرداری که چهار ماه معوق مانده بود، پرداخت شد، برخی از این کارکنان قشر آسیب پذیر جامعه هستند.

شهردار آمل سود سرمایه گذاری در حوزه فرهنگ را سود خالص خواند و ادامه داد: حوزه فرهنگ همپایه  دیگر حوزه‌ها و به اندازه حوزه عمرانی درآمدزا است؛ مثلاً در نظر داریم مدرسه سبز داشته باشیم، با آموزش و پرورش صحبت و در مدارس فضای سبز ایجاد کنیم تا دانش‌آموزان از این فضا نگهداری کنند، در آینده قطعاً این افراد از فضای سبز شهر هم خوب نگهداری می‌کنند، در نتیجه بسیاری از هزینه‌های فضای سبز شهری کاسته می‌شود.

هاشمی به اجرای دو طرح ترافیکی در آمل اشاره کرد و گفت: گره‌های ترافیکی را شناسایی و بررسی می‌کنیم، طرح‌هایی در نظر گرفته می‌شود اما همگام با آن باید فرهنگ ترافیکی در جامعه افزایش پیدا کند، بسیاری از ترافیک به خاطر پارک دوبل و رعایت نکردن اصول راهنمایی و رانندگی است.

‏وی از وجود تعداد زیاد تابلوها در شهر ابراز ناراحتی کرد و یادآور شد: تقریباً اکثریت تابلوهای شهری قبل از حضورم در شهرداری بسته شده بود و در حدود اختیار ما تا یک سال نیست، اما  داربست‌های شهرداری را کاهش دادیم و در نظر داریم به صفر برسانیم.

شهردار آمل ادامه داد: آسیب‌های شهری مشخص شده و در حال بررسی است تا حدودی آنها را کم کنیم، مثلاً پل عابر پیاده نباید ۵ بنر نصب کند تا به زیبایی شهری آسیبی برساند.

این مسئول با بیان اینکه این شهر ۳ سال را ضرر کرد و درگیر مسائلی شد، تصریح کرد: ۲ ساله باقیمانده را ۲ برابر وقت می‌گذاریم تا بیش از پیش جبران شود، شورا مناظره شهرداری نباشد، ناظره شهر شود، دوستان شورا، ادارات، فرمانداری و همه برای آبادانی شهر تلاش و با وحدت به سمت جلو حرکت کنیم.

هاشمی تفکیک شهرهای مازندران را ظلم بزرگی برای این استان خواند و تاکید کرد: شهرهای مازندران را دسته‌بندی نکنیم، شهرداری‌ها و فرمانداری‌ها باید کنار هم باشند و به نگاه یک شهر بزرگ مازندران را ببینند.

وی از رسانه‌ها خواست تا مسئولان را به سمت هم‌گرایی سوق دهند و گفت: همدلی در آمل به وجود بیاید تا به کام مردم شود، فعالیت‌های شهرداری مصادره شهرداری نیست؛ بلکه مسئولیت تمامی مدیران شهرداری و همچنین ادارات شهرستان است.

شهردار آمل در پایان با بیان اینکه آمل یکی از شهرهای هم طراز با شهرهای بزرگ است، خاطرنشان کرد: حضور روحانیون و ظرفیت بالایی که در زمینه‌های علمی، اساتید برجسته، وجود دانشگاه‌های معتبر و برچسب دیار علویان از افتخارات این شهرستان است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه