اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سردار شکارچی در حاشیه بازدید از مرکز کنترل رویداد بزرگ تولید محتوای دیجیتال بسیج:

دولتمردان باید از ظرفیت بسیج در حوزه فضای مجازی حداکثر استفاده را ببرند

دولتمردان باید از ظرفیت بسیج در حوزه فضای مجازی حداکثر استفاده را ببرند
سردار ابوالفضل شکارچی، سخنگوی ارشد نیروهای مسلح هم در دومین روز برگزاری رویداد بزرگ تولید محتوای دیجیتال بسیج در سراسر کشور با حضور در مرکز کنترل و مانیتوریگ این رویداد با فعالیت‌ های تیم های شرکت کننده در 31 استان کشور بازدید کرد.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار ابوالفضل شکارچی، سخنگوی ارشد نیروهای مسلح هم در دومین روز برگزاری رویداد بزرگ تولید محتوای دیجیتال بسیج در سراسر کشور با حضور در مرکز کنترل و مانیتوریگ این رویداد با فعالیت‌ های تیم های شرکت کننده در 31 استان کشور بازدید کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در این بازدید سردار شکارچی ضمن رصد آنلاین سالن مسابقات با محورهای مسابقات و نحوه انتخاب این تیم ها آشنا شد.

,

سردار شکارچی در خصوص فعالیت های بسیج در حوزه فضای مجازی و این رویداد بزرگ اظهار داشت: ایران به عنوان یک کشور قدرتمند جهان هستیم که پشتوانه قدرتمندی کشور، قدرت نرم و مجازی است؛ در واقع قدرت معرفه های زیادی دارد که در چارچوب اسلام ناب محمدی تعریف می‌شود.

,

وی در ادامه افزود: مکتب امام خمینی و مقام معظم رهبری هم در چارچوب اسلام ناب محمدی است که امروز یکی از شدیدترین درگیری های ما با دشمن در این حوزه است؛ دشمن در حوزه جنگ نرم کاملا با ما درگیر است که ما به صورت همزمان باید دو اقدام مقابله با توطئه های دشمن و تمرکز و انسجام برای کنشگری و هجوم به دشمن در این حوزه را در دستور کار خود داشته باشیم.

,

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح با بیان اینکه اگر این مقابله جدی صورت نگیرد آسیب می بینیم یادآوری کرد: در صورت عدم مقابله با این توطئه ها، سرمایه های معنوی و بخشی از مولفه های قدرت نرم را از دست می دهیم و به همین جهت باید حتما از این حوزه صیانت شود.

,

 

,

سردار شکارچی با بیان اینکه نقاط ضعف دشمن در حوزه کنشگری بسیار بیشتر از ماست یادآوری کرد: آنچه که ما را آسیب پذیر کرده عدم انسجام بوده و به نظر می رسد در صورتی که انسجام ما در حوزه فضای مجازی بیشتر شود بسیاری از نقاط ضعف کشور در زمینه فضای مجازی برطرف شود.

,

وی ضمن تأکید بر تمرکز بیشتر بر نقاط ضعف دشمن عنوان کرد: با یک نبرد و جنگ نابرابر رو به رو هستیم که دشمن به عنوان یک امپراطور رسانه‌ای با محوریت صهیونیست ها در دنیا تمرکز خود را مقابله با آرمان های جمهوری اسلامی قرار داده و تا از بین بردن این آرمان ها از دشمنی خود دست بر نخواهد داشت.

,

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح در ادامه افزود: زمانی می توانیم ادعای پیروزی در این صحنه را داشته باشیم که پیشانی دشمن را در همین صحنه جنگ نرم در کنار جنگ سخت به خاک بمالیم که این اقدام فضای مجازی بسیج کار ارزشمندی در حوزه تولید محتوا بوده و در راستای جنگ نرم با دشمن است.

,

سردار شکارچی با بیان اینکه بسیج دارای ظرفیت و پتانسیل بسیار قوی و قدرتمندی است عنوان کرد: همانطور که رهبر انقلاب فرمودند ظرفیت عظیم بسیج در دنیا بی نظیر است و آنچه که تا الان دشمن را به ذلت و خواری کشانده است همین ظرفیت عظیم بسیج است که به رهبری ولایت فقیه در چارچوب اسلام ناب محمدی فعالیت می کند.

,

وی در ادامه افزود: اگر گاهی از سوی دشمن دچار آسیب می‌شویم باید به درون جامعه خود بازگردیم؛ خلأهایی در کشور وجود دارد که باید برطرف شود و یا ظرفیت های بالقوه ای وجود دارد که باید به صورت بالفعل در بیاید؛ این اقدام سازمان بسیج در حوزه تولید انیمیشن به صورت گسترده در کشور بخشی از این ظرفیت بالقوه جوانان در حوزه مجازی را به صورت بالفعل درآورده است.

, این اقدام سازمان بسیج در حوزه تولید انیمیشن به صورت گسترده در کشور بخشی از این ظرفیت بالقوه جوانان در حوزه مجازی را به صورت بالفعل درآورده است.,

این مقام نظامی با بیان اینکه 1500 شرکت کننده در رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج بخش کوچکی از ظرفیت بسیج است خاطرنشان کرد: اگر ظرفیت های بالقوه بسیج تبدیل به ظرفیت بالفعل شود به صورت جدی می توانیم در فضای مجازی به صورت جدی به دشمن بتازیم و آنها را شکست بدهیم؛ این تنها یک ادعا نیست و بلکه حقیقتی است که در صورت تحقق می توان دشمن را به زانو در آورد.

, اگر ظرفیت های بالقوه بسیج تبدیل به ظرفیت بالفعل شود به صورت جدی می توانیم در فضای مجازی به صورت جدی به دشمن بتازیم و آنها را شکست بدهیم؛ این تنها یک ادعا نیست و بلکه حقیقتی است که در صورت تحقق می توان دشمن را به زانو در آورد.,

سردار شکارچی ضمن تأکید بر اینکه دشمن از مقابله با ایران در حوزه جنگ سخت ناامید شده است بیان کرد: دشمنان ما از مقابله با نظام جمهوری اسلامی در حوزه جنگ سخت نا امید شده اند و ضرب شستی که در پایگاه عین الاسد به آنها زده شد برای کل دنیا غیر قابل باور بود؛ موشک باران عین الاسد یک تستی برای دشمن بود که جمهوری اسلامی هر حرفی که می زند، به آن عمل می‌کند و همه شعارها را عملیاتی می کند.

,

وی در ادامه افزود: همه امکانات صهیونیست ها در حوزه جنگ نرم در سراسر دنیا به خط شده اند که با ایران در حوزه جنگ نرم به نبرد بپردازند؛ از همین جهت در این حوزه کارهای زیادی بر عهده ماست و یکی از کارهای ارزشمندی که در سازمان فضای مجازی بسیج صورت گرفته برگزاری رویداد تولید محتوای دیجیتال در سراسر کشور است.

,

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح همچنین گفت: بسیج ظرفیت عظیمی دارد که نه تنها در حوزه مجازی بلکه در حوزه های دفاعی، امنیتی، سیاسی، اقتصادی و ... می تواند همه مشکلات کشور را حل کند که از همین جهت مشکلات بیرونی این نهاد باید توسط دولتمردان حل شود و از این ظرفیت عظیم برای حل مشکلات کشور استفاده شود.

,

سردار شکارچی همچنین گفت: دشمن در حوزه جنگ شناختی و ادراکی تلاش زیادی می کند و باید در دو حوزه پدافندی و آفندی یعنی صیانت از جامعه و هویت خود در کنار هجوم به سردمداران کفر وارد عمل شده و از این حوزه ها غافل نشویم.

,

وی با بیان اینکه تا کنون دولتمردان بسیار کم از ظرفیت عظیم بسیج استفاده کرده اند عنوان کرد: همه دولتمردان باید تلاش کنند تا از این ظرفیت بسیج به ویژه در حوزه فضای مجازی و تولید محتوا حداکثر استفاده را داشته باشند.

, وی با بیان اینکه تا کنون دولتمردان بسیار کم از ظرفیت عظیم بسیج استفاده کرده اند عنوان کرد: همه دولتمردان باید تلاش کنند تا از این ظرفیت بسیج به ویژه در حوزه فضای مجازی و تولید محتوا حداکثر استفاده را داشته باشند.,

 

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه