logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رئیس هیأت وزنه‌برداری گیلان:

سفر تیم وزنه‌برداری چین به رشت/ از همه تیم‌ها توسط دانشگاه علوم پزشکی گیلان آزمایش‌های لازم گرفته می‌شود

سفر تیم وزنه‌برداری چین به رشت/ از همه تیم‌ها توسط دانشگاه علوم پزشکی گیلان آزمایش‌های لازم گرفته می‌شود
رئیس هیأت وزنه‌برداری گیلان، گفت: با هماهنگی‌های صورت گرفته از سوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از همه تیم‌های شرکت کننده در مسابقات بین المللی جام “نامجو” ازجمله تیم ملی وزنه‌برداری چین تست و آزماش لازم گرفته می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از 8دی، مسابقات وزنه‌برداری بین‌المللی جام نامجو در هفت وزن المپیکی شامل ۶۱ کیلوگرم، ۶۷، ۷۳ ، ۸۱، ۹۶، ۱۰۹ و ۱۰۹+ کیلوگرم در رشت برگزار می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, 8دی,

این مسابقات از روز ۱۳ بهمن آغاز و به مدت سه روز ادامه می‌یابد.

,

به گفته رئیس هیأت وزنه‌برداری استان گیلان تیم‌های ملی وزنه‌برداری کشورهای بلغارستان، عراق، کامرون، بنگلادش، بوسنی، نروژ، ترکمنستان، اردن، مغولستان و اوکراین برای حضور در مسابقات وزنه‌برداری بین‌المللی جام نامجو اعلام آمادگی کردند همچنین تیم های ملی وزنه‌برداری چین، ارمنستان، جمهوری آذربایجان، اندونزی، ترکیه، رومانی، یمن و قطر دیگر کشورهایی هستند که برای حضور در رقابت‌های بین‌المللی جام نامجو اعلام آمادگی و ثبت‌نام کردند.

,

اصغر ابراهیمی رئیس هیأت وزنه‌برداری استان گیلان در گفتگو با خبرنگار ۸دی در پاسخ به این سؤال که یکی از کشورهای شرکت‌کننده در این مسابقات چین است و با توجه به شیوع ویروس “کرونا” در چین چه تدابیری اندیشیده شده است، گفت: با هماهنگی‌های صورت گرفته از سوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از همه تیم‌ها ازجمله تیم ملی وزنه‌برداری چین در بدو ورود تست و آزمایش های لازم گرفته می‌شود.

,

رئیس هیات وزنه‌برداری گیلان بابیان اینکه علاوه بر چین از دیگر تیم‌های شرکت‌کننده هم آزمایش‌های لازم گرفته می‌شود، تصریح کرد: تیم پزشکی در محل اسکان و مسابقات حضور مستمر خواهد داشت.

,

ابراهیمی ادامه داد: این مسابقات گزینشی ورود به مسابقات المپیک است افزود: نفراتی که در مسابقات بین‌المللی نامجو امتیازات لازم را کسب کنند به المپیک راه پیدا می‌کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه