اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

همزمان با آغاز دهه فجر صورت می گیرد؛

افتتاح پروژه های عمرانی و محرومیت زدایی در سیستان وبلوچستان/ تغییر محسوس چهره جنوب شرق کشور از پهلوی تا انقلاب

افتتاح پروژه های عمرانی و محرومیت زدایی در سیستان وبلوچستان/ تغییر محسوس چهره جنوب شرق کشور از پهلوی تا انقلاب
تعدادی از فرمانداران شهرستان های مختلف سیستان وبلوچستان طرح های عمرانی، بهداشتی و خدماتی قابل افتتاح در ایام الله دهه فجر را تشریح کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ فرماندار زاهدان در گفت وگو با خبرنگار ما از افتتاح طرح های اشتغالزایی و عمرانی در ایام دهه فجر خبر داد و گفت: ادارات آب و فاضلاب، راه و شهرسازی، شهرداری، شرکت توزیع برق، نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مدارس که سه مدرسه 12 کلاسه در حاشیه شهر زاهدان در دست بهره برداری دارد، شرکت گاز، شهرک صنعتی و... از جمله اداراتی هستند که پروژه های خود را در دهه مبارک فجر افتتاح و یا کلنگ زنی خواهند کرد.
 
ابوذر مهدی نخعی افزود: غبارروبی گلزارشهدا، کوهپیمایی، همایش های ورزش صبحگاهی و ماداران و دختران، پرواز بادبادک ها، شرکت در راهپیمایی 22 بهمن و... از جمله دیگر برنامه های دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی امسال در شهرستان زاهدان است.
 
وی بیان کرد: 269 میلیارد تومان پروژه در دهه فجر سال جاری افتتاح و کلنگ زنی می شوند که 16 پروژه از این تعداد، کلنگ زنی و 83 پروژه افتتاح خواهد شد.
 
رونمایی از ۸۶۱ طرح اشتغالزایی در زابل

فرماندار زابل هم گفت: در دهه فجر امسال همانند چهل سال گذشته خدمات نظام جمهوری اسلامی ایران معرفی و پروژه های جدیدی برای خدمات رسانی به مردم افتتاح می شود.

غلامرضا گنجی افزود: در اولین روز از این ایام، بعد از غبار روبی مزار شهدا و نواختن زنگ انقلاب، پروژه افتتاح ۶۹ واحد مسکونی مسکن مهر در شهرستان زابل افتتاح خواهد شد.
 
وی ادامه داد: افتتاح پارک بسیج، اجرای هزار و ۲۰۰ متر سنگ‌ گرانیت در بلوار امام خمینی (ره)، افتتاح مسکن مددجویی، بهره برداری از ۶۰۰ متر جاده برای دسترسی به مزارع، افتتاح جایگاه دام و زیرسازی خیابان بعثت از مهمترین برنامه های روز دوم دهه فجر خواهد بود.
 
وی بیان کرد: همچنین قرار است از ۸۶۱ طرح اشتغالزایی به همت بنیاد برکت در دهه مبارک فجر با افتتاح نمادین جایگاه پرورش شترمرغ رونمایی شود.
 
فرماندار زابل گفت: از دیگر برنامه های مهم این ایام می توان به افتتاح پروژه روشنایی بلوار شهید نوری، افتتاح طرح های اشتغالزایی و اقتصاد مقاومتی و دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران اشاره کرد.
 
افتتاح 110پروژه در دلگان

 مجتبی شجاعی نیز با اشاره به فرارسیدن سالگرد چهل و یک سالگی پیروزی انقلاب اسلامی، بیان کرد: منطقه دلگان در جنوب سیستان و بلوچستان به برکت این انقلاب نسبت به دوران پهلوی پیشرفت های بسیار زیادی داشته است.
 
فرماندار دلگان افزود: تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، در این منطقه هیچ گونه زیرساخت و خدمات دولتی نبود اما به برکت انقلاب زیرساخت های زیادی تامین شده است.
 
وی بیان کرد: در دهه فجر امسال هم برنامه ها و پروژه های عمرانی و خدماتی فراوانی در منطقه دلگان اجرا و یا به بهره برداری خواهد رسید.
 
وی گفت: آغاز عملیات اجرای گازرسانی به شهرستان دلگان با ۲۶۰ میلیارد ریال از جمله برنامه های شاخص این ایام خجسته است که از چند روز قبل آغاز شد.
 
شجاعی ادامه داد: دهه فجر امسال به غیر از پروژه، ۱۰۹ پروژه عمرانی و خدماتی دیگر در شهرستان دلگان سیستان و بلوچستان راه اندازی و کلنگ زنی خواهد شد.
 
این مسئول افزود: بهره برداری و افتتاح پست برق چاه علی با 100 میلیارد ریال و بهره برداری از 1500 هکتار آبیاری تحت فشار با 180 میلیارد ریال، افتتاح 70 واحد مسکونی محرومین با 40 میلیارد ریال و کلنگ زنی و افتتاح چندین طرح آبخیزداری از محل صندوق توسعه ملی با 55 میلیارد ریال اعتبار از دیگر برنامه های گرامی داشت دهه فجر در دلگان هستند.
 
وی تصریح کرد: افتتاح و آغاز عملیات اجرای 17 طرح عمران شهری در گلمورتی و چگردک با 76 میلیارد ریال اعتبار و افتتاح چندین طرح اشتغالزایی کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی و صندوق کارآفرینی امید و... از دیگر خدمات نظام در منطقه محسوب می شوند.
 
فرماندار دلگان ادامه داد: افتتاح 3 فضای آموزشی با 30 میلیارد ریال اعتبار و چندین طرح بهداشتی و درمانی، مخابراتی، برق رسانی و... از برکات دیگر نظام اسلامی و خدمات دولت در منطقه هستند.
 
شجاعی خاطرنشان کرد: امید آفرینی و تلاش برای رفع محرومیت ها در کنار اجرای منویات مقام معظم رهبری و محقق ساختن برنامه های نظام در چارچوب بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در دلگان مدنظر مسئولان است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
, رونمایی از ۸۶۱ طرح اشتغالزایی در زابل,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, افتتاح 110پروژه در دلگان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه