logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

یادداشت؛

جنجال کانال‌های تلگرامی برای انتخابات مجلس در مازندران

جنجال کانال‌های تلگرامی برای انتخابات مجلس در مازندران
این کانال‌ها همزمان با نزدیک شدن یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به صورت قارچ گونه‌ای ایجاد شده‌اند و با خرید ممبرهای جعلی و فیک تلاش دارند تا خود را محبوب و مورد وثوق مردم نشان داده و با جعل اخبار و تحلیل‌های جعلی در این روزها سعی دارند تا کاندیداهای احتمالی مجلس را به سمت خود کشیده و با بستن قراردادهای چرب و پرمایه کیسه‌ای برای خود بدوزند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، متاسفانه با افزایش ضریب نفوذ اینترنت و رشد چشمگیر شبکه‌های اجتماعی شاهد افزایش و رشد افسار گسیخته کانال‌ها و شبکه‌های اجتماعی در استان مازندران هستیم.

این شبکه‌های اجتماعی باتوجه به اقبال عمومی به تلگرام بیشتر در این شبکه اجتماعی شکل گرفته‌اند. گزارش‌ها از شکستن رکورد مراجعه به تلگرام در دی ماه امسال حکایت دارد و با توجه به ضریب نفوذ بسیار بالای اینترنت در استان، مردم مازندران نیز به این پیامرسان استقبال گسترده‌ای نشان داده‌اند.

این کانال‌ها همزمان با نزدیک شدن یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به صورت قارچ گونه‌ای ایجاد شده‌اند و با خرید ممبرهای جعلی و فیک تلاش دارند تا خود را محبوب و مورد وثوق مردم نشان داده و با جعل اخبار و تحلیل‌های جعلی در این روزها سعی دارند تا کاندیداهای احتمالی مجلس را به سمت خود کشیده و با بستن قراردادهای چرب و پرمایه کیسه‌ای برای خود بدوزند.

گروه دیگری از کانال‌ها که تاکنون درحوزه‌های طنز و سرگرمی و ... در طول ماه‌های گذشته فعالیت می‌کردند، در این روزها با نزدیک شدن زمان تبلیغات انتخابات به ناگاه تغییر ماهیت داده و شروع به فعالیت‌های سیاسی نموده‌اند و به حمایت از کاندیداهای مورد نظر خود می‌پردازند.

تعداد دیگری از کانال‌ها در ماه‌های گذشته بلا استفاده بوده و فعالیتی نمی‌کردند اما این روزها نه تنها شروعی مجدد در عرصه تلگرام داشته‌اند بلکه چنان با ارائه تحلیل‌های آب دوغ خیاری خود را صاحب نظر و اهل فن نشان می‌دهند که انگار فقط مسیری که آنها مشخص می‌کنند درست است و بقیه بر مدار باطل می‌گردند.

اخبار پنهانی از حمایت‌های نهادها و ارگان‌های دولتی از این کانال‌ها حکایت دارد. با توجه به اینکه حمایت رسمی نهادها و ارگان‌های دولتی از کاندیداها ممنوع بوده و غیر قانونی است، این کانال‌ها فرصت بسیار مناسبی برای مدیران استان هستند تا با پوششی عمل نمودن خود فعالیت‌های انتخاباتی خود را از این طریق اعمال نمایند. کانال‌هایی که تا چند مدت گذشته منتقد سرسخت نهادها و ارگانهای دولتی بوده‌اند اما به یکباره تغییر ماهیت داده و سینه چاک این مدیران گشته‌اند و رسانه‌های خود را به صورت کامل در اختیار این مدیران قرار داده اند.

از مهم‌ترین راهبردهای این کانال‌ها در جهت معرفی نامزدهای انتخاباتی می‌توان به بزرگنمایی، تبلیغات دروغین، تخریب رقبای نامزدها و ... نام برد.

شنیده‌ها حاکی از رد و بدل شدن میلیونی پول بین نامزدها و این کانال‌های انتخاباتی به گوش می‌رسد که نیاز به ورود کردن نهادهای نظارتی را بیش از پیش نشان می‌دهد.

هر چند هستند کانال‌هایی که با برگزاری برنامه‌های مناظره، رودر رو با مردم و ...  در تلاشند تا به خوبی نامزدها را به مردم معرفی کنند و مورد استقبال بسیار خوب این نامزدها نیز قرار گرفته‌اند، اما متاسفانه تعداد این کانال‌ها به انگشتان یک دست نیز نمی‌رسد.

امید است تا با هوشیاری مردم همیشه در صحنه این تبلیغات منفی و ضد ملی که در کانال‌های تلگرامی استان در حال گسترش است خنثی شده و مردم بتوانند بدون هیاهو و در فضایی عقلانی افراد شایسته و مناسب را به مجلس بفرستند.

باید به این کانال‌ها نیز هشدار داد تا بیش از این در مسموم کردن فضای انتخاباتی استان تلاش ننمایند و به رسالت اصلی رسانه‌ای خویش که همان روشنگری و کمک به انتخاب صحیح مردم هست اقدام کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

رضا سیفایی

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه