logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

در بازدید از قرارگاه امام علی(ع) نیروی انتظامی مطرح شد؛

انهدام باند خرید رای در چابهار/حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های رای باعث عصبانیت دشمن می‌شود

انهدام باند خرید رای در چابهار/حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های رای باعث عصبانیت دشمن می‌شود
فرمانده نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان، گفت: باند خرید رای که در چابهار اقدام به جمع آوری 180 شناسنامه کرده بود، شناسایی و منهدم شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی محامی، نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، در بازدید از قرارگاه امام علی(ع) نیروی انتظامی استان و شرکت در پنجاه و ششمین جلسه این قرارگاه، اظهار کرد: انتخابات و برگزاری آن نقطه عطفی برای کشور و نظام اسلامی است.

وی ادامه داد: حضور پر شور مردم در عرصه انتخابات، عاملی برای تقویت بیش از پیش انقلاب اسلامی می باشد، هرچه حضور در این عرصه پرشورتر باشد، دوستان نظام و انقلاب در داخل و خارج از کشور شاد و دشمنان عصبانی تر خواهند شد.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان بیان کرد: طرح قبل، حین و بعد انتخابات که نیروی انتظامی و دستگاه های مرتبط در دست اجرا دارند و حفاظ امینیت برگزاری انتخابات از وظایف مهمی است که باید انجام شود تا شاهد حضور پر شورتری از مردم را پای صندوق های رای شاهد باشیم.

انهدام باند خرید رای در چابهار

محمد قنبری، فرمانده نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: باند خرید رای که در چابهار اقدام به جمع آوری 180 شناسنامه کرده بود، شناسایی و منهدم شد.

وی افزود: شب گذشته و با اشراف اطلاعاتی و هوشیاری نیروهای انتظامی، باند خرید رای که در چابهار اقدام به جمع آوری 180 شناسنامه کرده بود، شناسایی و منهدم شد.

فرمانده نیروی انتظامی استان ادامه داد: از سه ماه گذشته کار اجرایی قرارگاه امام علی(ع) نیروی انتظامی استان با حضور نمایندگان دستگاه های مختلف، در استان آغاز شد و تاکنون 56 جلسه این قرارگاه برگزار شده است.

وی ادامه داد: سه طرح ویژه انتخابات شامل طرح قبل، حین و بعد از انتخابات در سیستان و بلوچستان برنامه ریزی شده و هم اکنون از شب گذشته وارد بخش حین انتخابات شده ایم.

وی، تصریح کرد: هم اکنون پای هر صندوق رای سیار 5و صندوقهای ثابت 4نیروی انتظامی مستقر هستند و نیروی پشتیبانی لازم نیر در هر شهرستان به صورت آماده باش در نظر گرفته شده اند و آماده خدمات رسانی می باشند.

قنبری تاکید کرد: گشت های ویژه ای در مسیرهای مختلف امنیت انتخابات را در دستور کار خود قرار داده اند و نظارتی نیز بر خطوط فیبر نوری داریم و در این بخش گشت‌هایی نیز در اختیار شرکت مخابرات گذاشته ایم تا در صورت قطع فیبر نوری مشکل نیرویی نداشته باشند.

فرمانده نیروی انتظامی استان خاطر نشان کرد: در حوزه انتخابات تاکنون به مشکل خاصی مواجه نشده ایم جز تیر اندازی به سمت یک کانید نمایندگی مجلس در زاهدان که در این زمینه پلیس اطلاعات ورود جدی دارد و به زودی اخبار خوبی در این زمینه را خواهیم شنید.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
, انهدام باند خرید رای در چابهار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه