اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فوق تخصص بیماری های عفونی:

80 درصد افراد مبتلا به کرونا ویروس بهبود پیدا می کنند/ شانتاژ رسانه های معاند در خصوص آمار وزارت بهداشت

80 درصد افراد مبتلا به کرونا ویروس بهبود پیدا می کنند/ شانتاژ رسانه های معاند در خصوص آمار وزارت بهداشت
دکتر صفدری گفت: 80 درصد مبتلایان به کرونا ویروس مانند سرماخوردگی خود به خود بهبود پیدا می کنند و تنها 20 درصد از افراد مانند افراد مسن و دارای بیماری زمینه ای دچار چالش می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر صفدی فوق تخصص بیماری های عفونی در شهرستان سراوان در گفت و گو با عصرهامون با اشاره به اینکه کرونا ویروس خانواده بزرگی از ویروس ها هستند که هفتمین رده از این ویروس  در چین شناسایی شد، بیان کرد: در گذشته این ویروس به شکل سارس در سال 2003 و مرس در خاورمیانه شیوع پیدا کرد، اما این بار خود را در چین به این شکل  نشان داد.

وی افزود:  گروه های سنی مختلف از جمله کودکان و کهنسالان، بیماران دیالیزی، پیوندی که دارای ریز فاکتور و یا بیماری زمینه ای قلبی تنفسی که دارای سیستم ایمنی  ضعیف تری هستند، بیشتر در معرض خطر قرار دارند.

فوق تخصص بیماری های عفونی در سراوان با اشاره به اینکه توصیه های پزشکی که در خصوص پیشگیری و جلوگیری از آنفولانزا رعایت می شده در کرونا ویروس نیز باید رعایت شود، گفت: 80 درصد مبتلایان به کرونا ویروس مانند سرماخوردگی خود به خود بهبود پیدا می کنند و تنها 20 درصد از افراد مانند افراد مسن و دارای بیماری زمینه ای دچار چالش می شوند.

صفدری خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه همچنان واکسن درمان این ویروس هنوز کشف نشده است، در رابطه با پیشگیری و جلوگیری از کرونا ویروس  باید اصول بهداشتی، تنظیف سطوح و اصول ایمنی رعایت شود.

وی با بیان اینکه اطمینان بخشی پزشکان به بیماران مبتلا به کرونا ویروس جهت بهبودی کاذب نیست، خاطر نشان کرد: رسانه های بیگانه و معاند در حال شانتاژ رسانه ای در خصوص ارائه آمار وزارت بهداشت هستند اما تاکنون در خصوص این بیماری هیچ گونه آمار کاذبی از سوی وزارت بهداشت منتشر نشده است.

فوق تخصص بیماری های عفونی به مردم ضمن توصیه به رعایت اصول بهداشتی خواست تا مردم نگران نباشند چرا که 80 درصد مبتلایان به کرونا ویروس بهبود پیدا می کنند و در ادامه خاطر نشان کرد: تنها 20 درصد از افراد مبتلا به کرونا ویروس که دارای بیماری زمینه ای مانند تنگی نفس، بیماری قلبی، تب و سرفه به مراکز درمانی مراجعه می کنند که پزشکان متخصص به نحوه درمان آنها تصمیم گیری می کنند.

صفدری اذعان کرد: افراد دارای تب، تنگی نفس شدید و سرفه و یا اینکه در 14 روز گذشته در قم و یا تهران  و یا  در ارتباط با افراد مبتلا به کرونا ویروس بوده اند توصیه می شود حتما به کلینک های تخصصی بیماری های عفونی مراجعه کنند.


 انتهای پیام/ 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه