اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سبحانی‌فر در گفتگو با دانا مطرح کرد:

نقش امضاهای طلایی دستگاه‌ها در عدم تحقق اهداف شبکه ملی اطلاعات/ دولت الکترونیک فقط نامه‌رسان است نه خدمات‌دهنده

نقش امضاهای طلایی دستگاه‌ها در عدم تحقق اهداف شبکه ملی اطلاعات/ دولت الکترونیک فقط نامه‌رسان است نه خدمات‌دهنده
رییس کمیته ارتباطات کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه اجرایی شدن دولت الکترونیک و شبکه ملی اطلاعات می‌تواند با جلوگیری از فسادهای مالی و اداری و رانت نقش اساسی در رونق اقتصادی کشور ایجاد کند، گفت: دستگاه‌ها و سازمان‌ها به دلیل امضاءهای طلایی خود، فرآینده‌ها را در مرکز ملی تبادل اطلاعات اشتراک گذاری نمی‌کنند.
[

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا- محسن نظری؛ ویروس کرونا این روزها علاوه بر کاهش ساعات کاری ادارات و سازمان‌ها باعث در زمینه کاهش تردد و رفت و آمد افراد هم تاثیر گذار بوده و این موضوع می‌تواند برای فعالیت‌های اقتصادی بنگاه‌ها و کسب و کارها مشکل ساز شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

شاید بیش از یک دهه است که موضوع شبکه ملی اطلاعات و دولت الکترونیک در کشور مطرح شده اما هنوز اهداف این موضوع محقق نشده و به نظر می‌رسد دستگاه‌ها و دولت در این موضوع تمایلی به اجرا ندارند اما با شیوع ویروس کرونا و کاهش رفت و آمدها باز هم نقش شبکه ملی اطلاعات و دولت الکترونیک بیش از پیش یادآوری شد زیرا دولت الکترونیک، موجب می‌شود که مردم در تمام ساعات شبانه روز و به صورت مستمر به خدمات دسترسی داشته باشند و از طرفی اطمینان به روند کار و افزایش شفافیت را در پی خواهد داشت.

, دولت الکترونیک، موجب می‌شود که مردم در تمام ساعات شبانه روز و به صورت مستمر به خدمات دسترسی داشته باشند و از طرفی اطمینان به روند کار و افزایش شفافیت را در پی خواهد داشت.,

کارشناسان می‌گویند راه‌اندازی دولت الکترونیک یکی از راه‌های مبارزه با فساد است از این رو وقتی تمام امور نهادها سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها به دولت الکترونیک متصل شود و در اختیار مردم قرار گیرد، جلوی فسار گرفته خواهد شد و این خود یکی از اشکال اجرای عدالت است که با راه اندازی دولت الکترونیک محقق خواهد شد..

, کارشناسان می‌گویند راه‌اندازی دولت الکترونیک یکی از راه‌های مبارزه با فساد است از این رو وقتی تمام امور نهادها سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها به دولت الکترونیک متصل شود و در اختیار مردم قرار گیرد، جلوی فسار گرفته خواهد شد و این خود یکی از اشکال اجرای عدالت است که با راه اندازی دولت الکترونیک محقق خواهد شد., ., ., .,

شبکه‌‌ ملی اطلاعات ظرفیت لازم برای "نگهداری و تبادل امن اطلاعات داخلی درکشور به منظور توسعه‌ی خدمات الکترونیکی" و "دسترسی به اینترنت" از طریق بستر ارتباطی باند پهن‌ سراسری برای کاربران خانگی، کسب‌وکارها و دستگاه‌های اجرایی را  فراهم می‌کند.

,

این شبکه تجمیع کننده‌ شبکه‌های اختصاصی، محلی و ملی در کشور است که از دو بخش اختصاصی و عمومی تشکیل می‌شود. بخش اختصاصی برای ارتباط و تبادل اطلاعات و خدمات دستگاه‌های اجرایی با یکدیگر و بخش عمومی برای ارایه خدمات به کاربران عمومی است و این دو بخش در نقاطی نظیر مراکز داده با یکدیگر اتصال دارند.

,

 

,

عدم اجرایی شبکه ملی اطلاعات

, عدم اجرایی شبکه ملی اطلاعات , عدم اجرایی شبکه ملی اطلاعات ,

رمضانعلی سبحانی‌فر در گفتگو با خبرنگار اقتصادی راه دانا در خصوص فعالیت دولت الکترونیک و شبکه ملی اطلاعات در شرایط کنونی اظهار کرد: چه در شرایط فعلی و چه در شرایط عادی، شبکه ملی اطلاعات می‌تواند در تسریع کارها و انجام فعالیت‌ها بدون حضور افراد نقش بسزایی ایفا کند.

, راه دانا , راه دانا ,

وی با بیان اینکه زیرساخت شبکه ملی اطلاعات فراهم است، افزود: دستگا‌ه‌های مختلف اطلاعات و داده‌های خود را به مرکز ملی تبادل اطلاعات برای اشتراک گذاری نمی‌دهند که این موضوع مشکل اصلی است زیرا زیرساخت‌ها در حد پاسخگویی وجود دارد ولی دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف بایستی اطلاعات خود را به اشتراک بگذارند تا مردم بتوان از آن بهره‌مند شوند.

, ,

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خصوص شبکه ملی اطلاعات، وظیفه خودش را انجام داده ولی دستگاه‌ها در حد مطلوب اطلاعات خود را ارائه ندادند و در این زمینه ضعف داریم.

,

به گفته سبحانی‌فر، دولت همیشه بر اجرایی شدن شبکه ملی اطلاعات تاکید دارد منتها دستگاه به صورت جزیره‌ای عمل می‌کنند و اطلاعات خود را در بستر اینترنت و یا درگاه خود قرار می‌دهند در حالی که باید همه اطلاعات به این شبکه ملی اطلاعات و مرکز ملی تبادل اطلاعات متصل کرده و به اشتراک بگذارند اما چون با این کار بخشی از کارهایشان کم می‌شود و یا اینکه امضاءهای طلایی خود را از دست می دهند باعث شده به بهانه‌های مختلف اطلاعات ندهند.

,

وی با بیان اینکه دولت الکترونیک باعث بهبود فضای کسب و کار می‌شود، بیان کرد: سازمان‌ها در سال گذشته فقط 25درصد اطلاعات خود را در مرکز تبادل ملی اطلاعات به اشتراک گذاشته بودند که آنها را خواستیم و بعد از جلساتی که مجلس داشت این میزان به حدود 40درصد رسید ولی باز هم اطلاعات عادی خود را ارائه دادند و بخش مهم و کاربردی‌تر را هنوز به اشتراک نگذاشتند.

,

رئیس کمیته ارتباطات کمیسیون صنایع و معادن مجلس تاکید کرد: الان دولت الکترونیک به تبادل و ارسال نامه‌ها و مکاتبات دستگاه ختم شده در حالی که باید با اشتراک گذاری اطلاعات مثلا برای گرفتن مجوز کسب و کار، استعلام‌ها اجرایی شود نه اینکه فقط یک نامه‌رسان باشد. مهم تسریع در کسب و کارها و ارائه مجوزهاست زیرا امروز برای گرفتن یک مجوز به طور میانگین باید 20 استعلام از دستگاه‌های مختلف گرفته شود و دولت الکترونیک باید این زمینه را تسهیل کند نه نامه رسانی.

,

سبحانی‌فر گفت: اجرایی شدن دولت الکترونیک به معنای واقعی قطعا  می‌تواند در اقتصاد ایران تاثیر بسزایی داشته باشد و با تسریع در صدور مجوزهای کسب و کار و کار از بروکراسی اداری و اتلاف وقت مردم، فسادهای مالی و اداری، رانت زایی و... جلوگیری می‌کند و تاثیر بسیار مهم و نقش اساسی در رونق اقتصادی ایجاد خواهد کرد.

,

وی در پایان گفت: مجلس این موضوع را پیگیری می‌کند و سال گذشته سازمان‌ها را خواستیم که باعث تغییراتی شد ولی باز هم به نحو مطلوب انجام نشد و دستگاه‌ها با بهانه‌های مختلف از اجرای آن سرباز می‌زنند.

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه