به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجتالاسلام و المسلمین حسن غریب امروز در گفتگو با خبرنگار قم فردا اظهار کرد: در پی شیوع ویروس کرونا و افزایش تقاضای مردم برای تهیه ماسک و مواد ضد عفونی کننده متاسفانه شاهد سودجویی برخی فروشندگان و داروخانهها در این زمینه بودیم که اقدام به احتکار ماسک، مواد ضدعفونی کننده و... کرده بودند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,وی تاکید کرد: در این راستا اکیپی ویژه متشکل از عوامل دادستانی و سازمان صنعت و معدن و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و عوامل بسیج بصورت شبانه روزی برای برخورد با احتکار و گرانفروشی ماسک و مواد شوینده در قم تشکیل شده است و با هرگونه موردی که مشاهده شود به سرعت و قاطعیت برخورد خواهد شد.
,دادستان عمومی و انقلاب قم با اشاره به اینکه با محتکران و گران فروشان با اشد مجازات برخورد خواهد شد، تصریح کرد: با مسؤولان ارگانهای مرتبط جلسه مشترکی برگزار شده و بازرسیها در این زمینه با شدت بیشتری دنبال خواهد شد.
,وی گفت: از ابتدای شروع بیماری کرونا در استان تاکنون 325 مورد بازرسی توسط تیمها انجام شده است که از این تعداد 39مورد تخلف و 4 انبار کشف شده است.
,حجتالاسلام غریب بیان داشت: تخلفات به تعزیرات برای ادامه روند پرونده معرفی شده اند و کالای کشف که نیاز مردم بوده هم در داروخانه ها توزیع شده است.
,وی ادامه داد: تمام ماسکهای پخش شده در داروخانه ها توسط تلاش های شبانه روزی اکیپ های بازرسی کشف و ضبط شده است.
,
حجت الاسلام غریب تاکید کرد: در شرایطی که مردم به برخی از کالاها برای حفظ بهداشت و سلامت نیاز دارند به احدی اجازه نمیدهیم که در این شرایط به سوء استفاده پرداخته و بخواهد کالایی را احتکار کرده یا با قیمتهای گزاف در اختیار مردم قرار دهد.
انتهای پیام/
,
]
ارسال دیدگاه