logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بر اساس آمار وزارت بهداشت؛

تعداد مبتلایان ویروس کرونا در مازندران به 606 نفر رسید/ سفر به مازندران ممنوع

تعداد مبتلایان ویروس کرونا در مازندران به 606 نفر رسید/ سفر به مازندران ممنوع
بر اساس آمار وزارت بهداشت، در 24 ساعت گذشته، تعداد مبتلایان کرونا در مازندران از 301 نفر به 606 نفر افزایش پیدا کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، بر اساس آمار وزارت بهداشت، در 24 ساعت گذشته، تعداد مبتلایان کرونا در مازندران از 301 نفر به 606 نفر افزایش پیدا کرد.

بر اساس این آمار، شتاب ابتدا به کرونا در مازندران حداقل افزایش 100 درصدی را نشان می‌دهد و در مازندران در هر ساعت حداقل 25 نفر به کرونا مبتلا می‌شوند.

مهمترین اقدام همگانی و مردمی برای کاهش شتاب ابتلا به کرونا در کشور، پیشگیری از ابتلا به آن با ماندن در خانه و قطع کردن زنجیره اتصال به بیماران کرونا و یا محیط‌های آلوده است.

در واقع شهروندان باید بدانند تا زمانی که خطر مرگ، آنها را در منزل تهدید نمی‌کند، از خانه خارج نشوند و اساسا باید موضوع مهمتری از حفظ جان وجود داشته باشد که یک فرد حاضر به ترک منزل و حضور در اماکن عمومی شود.

کیانوش جهانپور رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت در تازه ترین خبرها از ابتلای مردم به ویروس کرونا گفت: از ظهر دیروز تا امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی، هزار و 76 مورد بیمار جدید مبتلا به کووید 19 در کشور شناسایی شد و کل مبتلایان به این بیماری در کل کشور به 5 هزار و 823 نفر رسید.

وی با بیان اینکه 606 نفر از مردم مازندران به این بیماری مبتلا شدند، افزود: مازندارن با 606 مبتلا به یکی از استان‌هایی تبدیل شده که بیشترین شیوع را دارند لذا به مردم توصیه می‌کنیم از سفر به شهرهای شمالی پرهیز کنند.

سیدعباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز با اعلام اینکه این روزها پیک ابتلا به ویروس کرونا در استان مازندران تلقی می‌شود، تنها راه حل برای غلبه بر این ویروس را رعایت هشدارها و عدم خروج از منزل بیان کرد و بار دیگر از مردم خواست در خانه بمانند.

وی افزود: آمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان نسبت به 24 ساعت قبل دو برابر بیشتر شد.

علی محمد شاعری رئیس مجمع نمایندگان مازندران نیز معتقد است که با توجه به اینکه مازندران در وضعیت قرمز این بیماری قرار دارد نیاز به امکانات بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده است چرا که استان با کمبود این امکانات روبه روست و هرچه سریع‌تر باید این امکانات در اختیار استان مازندران قرار گیرد.

وی افزود: وزارت بهداشت شبانه روز تمام وقت خود را برای انجام وظایف ذاتی و کمک به سلامت مردم گذاشته و در این راستا باید برای افزایش مراقبت های فردی اقدامات سختگیرانه تری را به مرحله اجرا دربیاورد.

مسوولان دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران بر این باورند که بی‌توجهی به هشدارهای مصوبات پدافند زیستی و مقابله با کرونا در استان که براساس وضعیت استانی نسبت به ویروس کرونا تصمیم‌گیری می شود، باعث می شود تا کنترل این ویروس در استان دشوار شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه