اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس کمیته امداد بابلسر عنوان کرد

اعطای بیش از 9 میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان بابلسری

اعطای بیش از 9 میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان بابلسری
غلامرضا علیپور رئیس کمیته امداد بابلسر از اعطای بیش از 9 میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا علیپور در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ اظهار کرد: تعداد 2 هزار و 200 خانوار با جمعیتی بالغ بر سه هزار و 652 نفر تحت پوشش کمیته امداد شهرستان بابلسر هستند.

وی با اشاره به اینکه خدمات متفاوتی توسط کمیته امداد به مددجویان ارائه می‌شود، خاطرنشان کرد: در زمینه عمرانی خدماتی همچون ساخت، خرید و تعمیر مسکن انجام می‌شود.

رئیس اداره کمیته امداد امام خمینی(ره) بابلسر تصریح کرد: کمک به تهیه جهزیه نوعروسان، پرداخت مستمری و هزینه درمانی از دیگر خدماتی است که توسط کمیته امداد ارائه می‌شود.

علیپور با بیان اینکه شناسایی توانمندی‌های افراد زیر 50 سال از جمله اقداماتی است که در کمیته امداد صورت می‌گیرد، یادآور شد: برای این امر افرادی که دارای اندکی استعداد در هر زمینه‌ای هستند به سازمان فنی و حرفه‌ای یا آموزشگاه‌های مربوطه معرفی می‌شوند و با دریافت مدرک می‌توانند از تسهیلات کم‌بهره اشتغالزایی استفاده کرده و خودکفا شوند.

وی گفت: پنج واحد ساختمان در سال 98 به مددجویان بابلسری تحویل داده شد و دو واحد دیگر درحال ساخت است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) بابلسر افزود: از ابتدای سال 98 تاکنون به 182 نفر تسهیلات اشتغالزایی به ارزش 9 میلیارد و 100 میلیون تومان اعطا شد.

علیپور اظهار کرد: به صورت معمول حدود یک میلیارد و 700 میلیون تومان توسط خیران بابلسری به کمیته امداد کمک می‌شود اما حدود پنج میلیارد تومان فقط در زمینه مستمری به مددجویان پرداخت می‌شود که این مبالغ بیشتر از دولت و سهم دفتر رهبری تامین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌های هفته نیکوکاری به علت شیوع ویروس کرونا لغو شده است، گفت: از مردم شریف بابلسر خواهشمندیم کمک‌های خود را نزد اداره کمیته امداد شهرستان، مراکز نیکوکاری مستقر در رودبست، هادی‌شهر و بهنمیر اهدا کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه