اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حمله شیمیایی داعش به کوبانی

حمله شیمیایی داعش به کوبانی
رییس شورای دادگاه های عمومی در شهر عین العرب (کوبانی) سوریه از بروز بیماری های پوستی و عوارض داخلی غیر طبیعی در منطقه، بعد از استفاده عناصر داعش از سلاح شیمیایی و میکروبی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از العالم، فرحان حاج عیسی تاکید کرد، نیروهای مردمی دفاع کُرد هیچ بیانیه ای در این خصوص صادر نکرده اند؛ اما موارد متعددی از حالات غیرطبیعی و خاص در منطقه روی داده که به ثبت رسیده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, العالم,


وی خاطرنشان کرد، مبارزان و شهروندان کُرد در مناطقی که این سموم منتشر شده به زخم های پوستی، ناراحتی های گوارشی و سوزش چشم دچار شده اند.

حاج عیسی افزود: این بیماریها توسط یک کمیته ویژه پزشکی در حال بررسی است و بعد از ارایه گزارش توسط این کمیته نتایج به اطلاع عموم خواهد رسید.

رییس شورای دادگاه های عمومی شهر کوبانی گفت: بعضی از مجروحان درمان شده اند و ضمن بررسی توسط کمیته پزشکی، آزمایشگاه ها نیز از آنها نمونه گرفته اند تا موادی که باعث بروز این حالت ها شده شناسایی شود.

فرحان حاج عیسی افزود: داعش گروهی تروریستی است که کارش سر بریدن و کشتار بیگناهان است و استفاده از این مواد توسط آنها دور از انتظار نیست.

گفتنی است مبارزان کُرد در شهر عین العرب (کوبانی) سوریه گروه تروریستی داعش را به استفاده از سلاح شیمیایی و میکروبی در جریان جنگ شهری در این منطقه متهم کرده اند.

نشریه اشپیگل آلمان به نقل از شاهدان عینی نوشت: بسیاری از ساکنان عین العرب که در شهر مانده اند سه شنبه شب دچار حالت غش و تنگی نفس شدند و بعضی دیگر نیز احساس سوزش در پوست خود داشتند و آبریزش چشم و تورم لب ها را نیز تجربه کردند.

یک منبع محلی در شهر عین العرب اعلام کرد که قربانیان به یک بیمارستان ترکیه ای در شهر سوروج در جوار مرزهای مشترک سوریه و ترکیه منتقل خواهند شد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه