logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

در پی عدم رعایت مسائل بهداشتی رخ داد؛

کرونا در صف نانوایی ها/شهروندان سیستانی در مراجعه به خبازی ها وسواس دارند

کرونا در صف نانوایی ها/شهروندان سیستانی در مراجعه به خبازی ها وسواس دارند
کیفیت پایین نان و همچنین عدم بکارگیری نیروی متخصص و سالم در برخی از نانوایی های شهرستان زابل سبب شده تا شهروندان در خرید نان وسواس بیشتری به خرج دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، رعایت بهداشت این روزها که شیوع ویروس کرونا در کشور افزایش داشته دغدغه بسیاری از شهروندان سیستانی شده است، چرا که در بسیاری از معابر و برخی از مناطق حاشیه نشین این شهرستان به طور کلی بهداشت توسط افراد محدودی رعایت نمی شود.

از طرفی کیفیت پایین نان و همچنین عدم بکارگیری نیروی متخصص و سالم در برخی از نانوایی ها سبب شده تا شهروندان در خرید نان وسواس بیشتری به خرج دهند.

به طور کلی نانوایی های شهرستان زابل را می توان به درجه های بد و ضعیف تقسیم بندی کرد چرا که مهمترین اصل در پخت نان که همان بهداشت کارکنان است در این مکان ها رعایت نمی شود.

البته معدود تولیدی های نانی هم وجود دارند که به کیفیت و بهداشت اهمیت دهند اما تعداد این نانوایی ها به اندازه انگشتان دست است.

به گفته هادی میرزایی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل قبل از شیوع ویروس کرونا در برخی از بازدید های میدانی کارشناسان بهداشتی از نانوایی های سطح شهر، موش و سوسک مشاهده شده است که این نشان از عدم رعایت بهداشت در این مکان ها دارد.

خطر انتقال ویروس کورونا از طریق نان جدی است

جواد اکبری زاده، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل در گفت وگو با خبرنگار اوشیدا گفت: خطر انتقال ویروس کورونا از طریق نان جدی است.

وی افزود: با عنایت به خطر جدی ویروس کورونا از طریق نان از عموم مردم درخواست می کنیم از منتظر ماندن در واحد نانوایی و پهن کردن نان برای خنک شدن خودداری کنند.

وی ادامه داد: شهروندان از بریدن و خرد کردن نان توسط چاقو و برس های عمومی که در نانوایی ها وجود دارد پرهیز کنند.

اکبری زاده تصریح کرد: اگر نان خریداری شده و حمل شده به منزل آلوده باشد برای اطمینان از سلامت آن باید بدانیم که نان قابلیت شستشو و ضد عفونی کردن ندارد و درجه حرارت پایین حتی فریز کردن در یخچال، ویروس های موجود در نان را از بین نمی برد، بنابراین تنها راه و بهترین راه حرارت دادن مجدد آن قبل از مصرف می باشد.

وی گفت: استفاده از توسترهای برقی و گازی و ماکروویو و در صورت عدم دسترسی به موارد فوق استفاده از ماهیتابه و قابلمه جهت حرارت دادن توصیه می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل خاطرنشان کرد: شهروندان در صف نان لازم است حداقل یک متر فاصله با یکدیگر را حفظ کرده و حتی الامکان از پول نقد استفاده نکنند.

وی گفت: همچنین شهروندان در صورتی که از رعایت موارد بهداشتی در نانوایی مطمئن نیستند از نان های صنعتی استفاده کنند.

اکبری زاده ادامه داد: این موارد در سبزیجات نیز صدق می کند لذا باید سعی کنند میوه و سبزیجاتی انتخاب شود که ظاهری سالم و بدون پوسیدگی داشته باشند و پس از ورود به منزل کیسه‌های میوه و سبزی را در جایی مخصوص و دور از دسترس کودکان قرار دهند به گونه‌ای که تماسی با سایر وسایل منزل نیز نداشته باشند.

وی بیان کرد: پس از آنکه دست‌ها را به خوبی شسته شد ظروف مخصوص حاوی مواد ضدعفونی کننده را درون سینک ظرف‌شویی قرار دهند و میوه و سبزی را به آن وارد کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل تصریح کرد: با گذشت زمان لازم بر حسب نوع ماده ضدعفونی کننده، میوه و سبزی را به خوبی آبکشی کرده و در سبد مخصوص قرار دهند.

وی گفت: با اتمام عملیات ضد عفونی کردن میوه و سبزی، کیسه‌های پلاستیکی را دور انداخته و سینک و محل قرار دادن کیسه‌های خرید را شسته یا ضد عفونی کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, خطر انتقال ویروس کورونا از طریق نان جدی است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه