logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  2. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  3. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  4. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  5. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  6. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  7. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  8. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  9. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  10. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  11. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  12. گسست میان ادعا و واقعیت
  13. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  14. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  15. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  16. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  17. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  18. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  19. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  20. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد

دستاوردهای سفر رئیس جمهور به زنجان از دیدگاه خبرنگاران/

نتایج دستاوردهای سفر روحانی به زنجان در طی دو سال مشخص می شود

نتایج دستاوردهای سفر روحانی به زنجان در طی دو سال مشخص می شود
در سفر رئیس جمهور به استان زنجان، خبرنگاران زنجانی معتقدند نتایج دستاوردهای سفر روحانی به زنجان در طی دو سال آینده مشخص می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از موج رسا, سفر رئیس جمهور به استان زنجان همراه با تصمیماتی برای ادامه روند توسعه بود.
در دیدار رئیس جمهور با مردم زنجان، حجت الاسلام روحانی،از اجرای 71 پروژه در ظرف دو سال 93 و 94 خبر داد و اظهار داشت: مبلغ 378 میلیارد تومان برای این پروژه‌ها  اختصاص می یابد.
رئیس جمهور با بیان اینکه چند طرح مهم دیگر نیز در برنامه دولت است که تا پایان عمر دولت اجرایی و عملیاتی خواهد شد، افزود: دو خطه کردن راه آهن زنجان و قزوین است از جمله این پروژه ها محسوب می شود.
روحانی توسعه دانشکده‌ های صنعتی در استان را از طرح‌ های دیگر مورد توجه دولت عنوان کرد و گفت: در برخی از رشته‌ های مهندسی در استان کمبود وجود دارد.
روحانی طرح سوم دولت برای استان را گاز رسانی به روستاهایی دانست که از نعمت گاز برخوردار نیستند و ادامه داد: در حال حاضر 320 روستای بالای 20 خانوار زنجان لوله ‌کشی گاز به آنها نرسیده است و از همین رو برنامه ‌ریزی شده از همین امروز این کار آغاز و ظرف سه سال گازرسانی به این روستاها به پایان برسد و استان زنجان جزو استان هایی خواهد بود که تمام روستاهای آن دارای گاز خانگی هستند.
رئیس جمهور ادامه داد: همچنین این استان به عنوان یکی از مراکز چهارراه کشور که استان‌های مختلف را به هم وصل می‌ کند مطرح است و دارای استعدادهای مختلفی در زمینه انرژی است.

*مسئله پتروشیمی زنجان حل خواهد شد
روحانی با بیان اینکه انشالله مسئله پتروشیمی استان زنجان نیز حل خواهد شد، افزود: ما مشکلاتی که در این زمینه بوده بررسی کردیم، مشکلات اجرایی و مسئله فاینانس حل و فصل شده و این پروژه نیز ادامه پیدا خواهد کرد.
سهیلا محمدی خبرنگار خبرگزاری فارس زنجان در گفت وگو با موج رسا در خصوص دستاوردهای سفر رئیس جمهور به زنجان اظهار داشت: هنوز نمی توان در این زمینه اظهار نظر کرد.

*دستاوردهای سفر رئیس جمهور به زنجان بستگی به نتایج آن دارد
وی با بیان اینکه دستاوردهای سفر بستگی به نتایج آن دارد، افزود: از نظر خبرنگاران این سفر توفیری با گذشته نداشت.
این خبرنگار زنجانی با اشاره به اینکه در ظاهر خوب عمل می شد اما همان بی احترامی ها به خبرنگاران زنجانی صورت گرفت، افزود: در این سفر به خبرنگاران بی احترامی شد.
خبرنگار خبرگزاری مهر نیز با بیان اینکه امیدوارم دستاوردهای سفر به استان زنجان عملی و اجرایی شود، افزود: رضایت مردم در این زمینه شرط است.
موسوی با اشاره به اینکه امیدوارم  مردم توانسته باشند مطالبات خود را به گوش مسئولان برسانند، تصریح کرد: مطالبات و درخواست های مردم از طریق سامانه 111 و و نامه جمع آوری می شد که قطعا درصدی از مردم نتوانستند مطالبات خود را بیان کنند.
وی در خصوص رفتار با خبرنگاران نیز گفت: با وجود اینکه کارت خبرنگاری داشتیم با تاخیر هایی به دلیل عدم هماهنگی به جلسات می رسیدیم.
این خبرنگار زنجانی با اشاره به اینکه رفتار با خبرنگاران خیلی بد بود و  اجازه ورود به جلسات را نمی دادند، گفت: باید در این خصوص بهتر عمل می شد.
سرپرست روزنامه جام جم نیز با بیان اینکه سفر یک روزه رئیس جمهور به زنجان سریع و سیر بود، افزود: سفر یک روزه برای خودشان و زنجان مکفی نیست.
بیگلو با اشاره به رفتار بد با خبرنگاران گفت: رفتار با زنجان به ویژه ورزشگاه کارگران مطلوب نبود.
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم دستاوردهای سفر مطلوب باشد.

*سفر روحانی، سفری کاری بود
خبرنگار پگاه میهن نیز سفر رئیس جمهور به زنجان را مثل همه سفرهای روحانی سفر کاری دانست و افزود: مصوبات خوبی برای زنجان تصویب شد که امیدواریم دستاوردهای خوبی برای زنجان داشته باشد.
حبیبی با بیان اینکه ما منتظر اجرایی شدن مصوبات هستیم، ادامه داد: باید دید این پروژه ها اجرایی می شود.
وی در خصوص نوع برخورد با خبرنگاران نیز گفت: هماهنگی های لازم صورت نگرفته بود و برخی خبرنگاران به جلسات نرسیدند.
انتهای پیام/پ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,
,
,
,
,
,
,
, *مسئله پتروشیمی زنجان حل خواهد شد,
,
,
,
, *دستاوردهای سفر رئیس جمهور به زنجان بستگی به نتایج آن دارد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, *سفر روحانی، سفری کاری بود,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه