اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرماندار ویژه شهرستان فسا:

در شرایط اضطراری و قرمز کرونا قرار داریم/ کنترل‌ها و برخوردها تشدید خواهد شد

در شرایط اضطراری و قرمز کرونا قرار داریم/ کنترل‌ها و برخوردها تشدید خواهد شد
نشست کمیته پیشگیری و مدیریت بیماری کرونا به ریاست فرماندار ویژه شهرستان فسا برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از شیرازه، فرماندار ویژه شهرستان فسا در نشست کمیته ی پیشگیری و مدیریت بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: اکنون در شرایط اضطراری و قرمز قرار داریم و با همکاری اعضای این کمیته، تلاش های مضاعف و شبانه روزی برای کنترل بیماری کرونا در حال انجام است.

  مهندس حسین آرگیو افزود: طی این روزها، مسوولین، علیرغم تمام مشکلات و کمبودها از هیچ تلاشی فروگذار نکردند و اکنون نوبت مردم است که همراه و همگام با مسوولین، در روند از هم گسستن زنجیره ی انتقال ویروس، همکاری نمایند.

رییس کمیته ی پیشگیری و مدیریت بیماری کرونا اضافه کرد: در ایام نوروز، مجموعه ی فرمانداری و شورای تامین شهرستان در حالت آماده باش کامل به سر می برند و یقیناً کنترل ها و برخوردها با افرادی که سلامت مردم را با رفتارهای غیر مسوولانه با خطر مواجه می کنند تشدید خواهد شد و با تمام وجود در کنار مردم خواهیم بود.

 

وی در پایان افزود: از تمام ظرفیت ها و توان شهرستان برای مبارزه با کرونا استفاده خواهد شد و شرایط نیز به طور مستمر رصد می شود و اعضای کمیته نیز گزارش روزانه به اینجانب ارایه می دهند .

همچنین رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا گزارشی از وضعیت و شیوع ویروس کرونا در شهرستان فسا و اقدامات انجام شده بهداشتی و درمانی ارایه کرد و گفت: با کمال تاسف دامنه بیماری در حال گسترش است و تعداد بیماران مثبت کرونا و مشکوک در شهرستان به شدت روندی تصاعدی و رو به افزایش دارد.

دکتر علی اصغر خالقی از همشهریانی که وضعیت را جدی نگرفته و به توصیه ها و هشدارها عمل نمی کنند، گلایه کرد و افزود: مهار این ویروس منحوس، نیازمند اراده و عزم جدی مردم برای ماندن در منزل و رعایت توصیه های بهداشتی فردی و اجتماعی است.

وی ادامه داد: برای سلامتی شهروندان از تمام ظرفیت ها استفاده خواهیم کرد و برای حصول به نتیجه ی مورد نظر به بسیجی همگانی نیازمندیم که در این راستا ، از اقشار مختلف جامعه انتظار می رود که اهمیت و جدیت این موضوع را درک نمایند و به توصیه های مکرر بهداشتی که از طریق رسانه های رسمی و مقامات بهداشتی اعلام می شود توجه ویژه ای داشته باشند.

در ادامه اعضای کمیته پیشگیری و مدیریت بیماری کرونا به بیان اقدامات حوزه های خود در سطح شهرستان و ارایه راهکارهایی برای حل مشکلات پرداختند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شیرازه,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه