logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیرکل هواشناسی خبر داد؛

پایان فعالیت سامانه بارشی بعد از بارش در 142 نقطه سیستان و بلوچستان

پایان فعالیت سامانه بارشی بعد از بارش در 142 نقطه سیستان و بلوچستان
محسن حیدری گفت: فعالیت سامانه بارشی که از ابتدای هفته 22 شهرستان استان را در فرا گرفته بود و در 142 نقطه باران به همراه آورد، پایان یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن حیدری، مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: فعالیت این سامانه از شنبه گذشته در بخش هایی از استان آغاز شد و رفته رفته سطح استان را دربرگفت.

وی افزود: بر اساس آخرین اطلاعات دریافتی از ایستگاه های هواشناسی و بارانسنجی استان در 72 ساعت گذشته از 142 نقطه استان بارندگی گزارش شده که بارش های 23 نقطه در 9 شهرستان بیش از 50 میلی متر بوده است.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: بیشترین بارش های گزارش شده تا صبح امروز از چانف با 89.4، ساربوگ 78، درودی نرون 71.5، کشیک 70، پیپ 67، کهنوک دهپابید 67، چابهار 64.2، هلنچکان 64، همت آباد کورین 63، توتان 62.5، بنت 61 و میرآباد 58.5 میلی متر بوده است.

حیدری ادامه داد: به طور کلی از 16 ایستگاه بارانسنجی توابع زاهدان و میرجاوه، 25 ایستگاه توابع سراوان، مهرستان و سیب سوران، 21 ایستگاه از توابع چابهار، کنارک و راسک، 38 ایستگاه از توابع ایرانشهر نیکشهر، قصرقند، فنوج و دلگان، 25 ایستگاه از توابع خاش و 17 ایستگاه در شمال استان بارندگی گزارش شده است.

وی با بیان اینکه در مجموع بارش های 83 نقطه  استان بیش از 20 میلی متر بوده است، گفت: سامانه بارشی که در حال خروج از مرزهای شرقی کشور است، علاوه بر فراگیری قابل توجه و دربرگیری چند استان جنوب شرق، شدت قابل توجهی نیز داشت.

مدیرکل هواشناسی تصریح کرد: بر اساس خروجی نقشه های پیش یابی و مدل های جوی امروز نیز احتمال بارش های پراکنده در سطح استان وجود دارد اما مقدار آن ناچیز است.

حیدری افزود: یک سامانه بارشی جدید از روز پنج شنبه وارد استان می شود که تا اواسط هفته آینده در استان فعالیت می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه