اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان:

تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ در استان کرمان به ۱۷۹ نفر رسید‌/ احتمال افزایش انفجاری تعداد مبتلایان در صورت عدم توجه به توصیه ها

تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ در استان کرمان به ۱۷۹ نفر رسید‌/ احتمال افزایش انفجاری تعداد مبتلایان در صورت عدم توجه به توصیه ها
حسین رشیدی نژاد گفت: از ظهر گذشته تا امروز جواب آزمایش دو بیمار دیگر در استان مثبت شده است و تعداد مبتلایان به کووید 19 در استان کرمان به 179 نفر رسید و در صورت عدم توجه به توصیه های بهداشتی در روزهای و هفته‌های آینده احتمال افزایش انفجاری تعداد مبتلایان در استان وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان، حمیدرضا رشیدی‌ نژاد ‌ظهر امروز در جمع خبرنگاران  اظهار داشت: تمامی مصوبات ستاد کرونا در راستای حفظ سلامت عموم جامعه است و باید به ان ها عمل شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و عدم حضور غیرضرور در اجتماعات در پیشگیری از کرونا و شیوع آن در سطح جامعه را با اهمیت خواند و اضافه کرد: اگر به توصیه‌های کارشناسان توجه نکنیم و میزان مراقبت‌های شخصی را بالا نبریم در روزهای و هفته‌های آینده احتمال افزایش انفجاری تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در استان کرمان وجود دارد.

,

رشیدی نژاد در ادامه به آخرین آمار مبتلایان به کووید 19 در استان کرمان اشاره و عنوان کرد: از ظهر گذشته تا امروز جواب آزمایش دو بیمار دیگر در استان مثبت شده است.

,

وی  آمار مبتلایان خانوادگی کرونا در استان کرمان را رو به افزایش خواند و بیان کرد: با احتساب این بیماران آمار مبتلایان به کووید 19 در استان به 179 نفر رسیده اس بنابراین تنها راه قطع چرخه انتقال ویروس کرونا در خانه ماندن و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی است چرا که ماهیت ویروس غیرقابل پیش‌بینی است و امکان تغییر رفتار ویروس وجود دارد.

,

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان تصریح کرد: هر یک نفر مبتلا ، امکان انتقال ویروس به حدود 10 نفر دیگر هم را دارد  و ماندگاری ویروس در محیط نیز زیاد است لذا باید گندزدایی محیط و شستن دست‌ها را جدی بگیریم.

,

رشیدی نژاد از اینکه عده زیادی هم هستند که هنوز به مراکز درمانی مراجعه نکردند اما بیماری را دارند و ناقل آن هستند خبر داد و خاطر نشان کرد: تعداد مبتلایان و رشد تعداد موارد مثبت مبتلا به کرونا نسبت به تعداد آزمایشات انجام شده نشان می‌دهد که اپیدمی ویروس در استان استقرار یافته و در وضعیت بحران است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه