اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

هشدار جدید یانکر به کامرون

هشدار جدید یانکر به کامرون
رئیس آتی کمیسیون اروپا تلاش های نخست وزیر بریتانیا برای از بین بردن قوانین ساختاری اتحادیه اروپا در خصوص مهاجرت و جابجایی آزاد مردم را رد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از مشرق، ژان کلود یانکر رئیس آتی کمیسیون اروپا روز گذشته در سخنانی به دیوید کامرون نخست وزیر بریتانیا هشدار داد که وی در "مسیری غیر مسئولانه" بر سر حقوقی که وضع آن به زمان تشکیل کمیسیون اروپا بازمی گردد، مصالحه و سازش نخواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


بر اساس این گزارش اظهارات یونکر در حالی است که خوزه مانوئل باروسو رئیس فعلی کمیسیون اروپا نیز در سخنانی نسبت به اتخاذ اشتباه تاریخی توسط دیوید کامرون در خصوص اتحادیه اروپا هشدار داده بود.

اظهارات یونکر در شرایطی مطرح شده است که پارلمان اروپا در استراسبورگ به اعضای کمیسیون جدید اروپا رای مثبت دادند. این در حالی است که نظرسنجی جدیدی نیز نشان می دهد که میزان حمایت مردم بریتانیا برای باقی ماندن این کشور در اتحادیه اروپا افزایش یافته است.

نظرسنجی موسسه آیپسوس موری حاکی است اگر همه پرسی عضویت بریتانیا در اتحادیه اروپا همین الان برگزار شود بیش از 56 درصد رای دهندگان بریتانیایی از باقی ماندن این کشور در اتحادیه اروپا حمایت می کنند و 36 درصد خواستار خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا هستند.

دیوید کامرون قول داده است که در صورت پیروزی در انتخابات سراسری سال آینده همه پرسی عضویت بریتانیا در اتحادیه اروپا را در سال 2017 میلادی برگزار خواهد کرد. در نوامبر 2012 میلادی یعنی 5 ماه پس از طرح ایده برگزاری همه پرسی از سوی کامرون نظرسنجی این موسسه نشان داد که 48 درصد مردم بریتانیا از ایده خروج از اتحادیه اروپا حمایت می کنند و 44 درصد مردم خواستار عضویت در اتحادیه اروپا هستند.

یانکر تاکید کرده است که قصد دارد برای دستیابی به یک "توافق عادلانه" با کامرون کمک کند اگر وی پس از برگزاری انتخابات سراسری بسته ای از اصلاحات را به رهبران اروپایی ارائه کند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه